Duygukoray Hamileliğinde gebelik zehirlenmesi geçirenler doğumdan ne kadar süre sonra kurtuldunuz? Benim 8 ay oldu hala protein kaçağım düzelmedi 🙄🥹🥹
ekim-22 Duygukoray doğumla beraber bitti galiba tansiyonum düzene girdi doktor yeniden test felan da istemedi
kubramomm- Duygukoray benide 38+5 gebelik zehirlenmesi ile acil sezeryana aldılar. Doğum yaptığın an duzeliyor zaten
Duygukoray ekim-22 benim tansiyon sorunum olmadı hiç sadece protein kaçağı vardı o da düzelmiyor çoğunluk geçiyormuş benim geçmedi
Zeynep_alya24 Duygukoray 3 protein pozitif çıkıyordu normalde 2 olurmuş gebelik zehirlenmesinden bende hep 3 çıktı tansiyonda 13. 14 doğumda 17 oldu
Duygukoray Bebetonunmotheri ilaç ama kesin geçireceğinin garantisi yok onu da emzirdiğim için kullanamıyorum
123mavili Duygukoray bende üç.ay önce gebelik zehirlenmesi yaşadım ve 34 +4de sezeryan oldum ilk bir hafta sıkıntı yaşadım sonra tansiyonum düzene girdi ama bidaha kontrol ettirmedim
kalbimegem Duygukoray doğumdan sonra tekrar test istemedi doktorum ama şükür tansiyon sorunum ortadan kalktı hemen
Duygukoray Protein kaçağım bu kontrolde azalmaya başlamış buraya yazmıştım düzelme olmadı diye. Kızım 11 aylık daha yeni düşmeye başladı bu şekilde olan varsa korkmasın eğer hamilelikten dolayı olduysa mutlaka düşecektir.