rukiye3441 Oğlum 2 yaşına girdiğinden beri her gece saat 3 4 5 civarı kesin kalkıyor aklımı kaybedicem artık sizin çocuklarınızda mı böyle niye kalkıyor bir aydır aynı düzen gidiyor kafayı yedirtecek artık bana 😭😭😭
Miray17 rukiye3441 benim kızımda 18.5 aylık bir süredir bizde öyleyiz gecenin bir vakti uyanıyor rahat 3 4 saat uyumuyor ne yapacağımı şaşırdım
Karpuzluskz22 rukiye3441 şuan saat 06:33 inanın saat 3 ten beri böyle yarım yamalak uyjuyla duruyorum uyuyor uyanıyor surekli bende deli olacağım
amansallagitsin rukiye3441 2 yasinda uyku gerilmesi var bizde 25 aylik olcaz ve su siralar uyku ile dertliyiz yani sabah kalkip gece 3 kdr uyumadigi oldu. Oglen uykusu yapan çocuk yapmiyor kafasina gore degsk uyku duzenimz alt ust oldu ve sonra dank etti uyku gerilmesi var bu yasta yani gecici diyerek kendmi ponponluyrm 🤭🤭 gine ayni duzene devam ettirmeye clsyrm yani pes etmyrm bakalm
rukiye3441 Ne zaman geçecek bu uykusuz günler uykusunun düzene girmesi Allah için bişey diyin yaaa🙁 gücüm felan kalmadı artık
rukiye3441 Miray17 yapmadığım şey kalkmadı uyku çayı var rahat uyutacak bir kaç birşey var çocuğa fayda etmiyor hiçbişey Allah yardımcımız olsun 😒😞
Miray17 rukiye3441 aynen öyle😌3 yaşına kadar böyle olurlarmış çocuklar ondan sonra uyku düzeni oturur diyorlar nasip artık
rukiye3441 amansallagitsin pes etsem de aynı düzene devam ediyorum ama tükendim artık hiç geçmeyek gibi bu günler 😒
amansallagitsin rukiye3441 hepimiz oleyiz hepimiz bu durumlardan gecyrz tukenmislk bendede var ama evladim icin dayanyrm elinde sonunda biticek kendimi ole motive ediyrm hepte ole oluyor ilaki bir yerde duzene giriyor sonsuza kdr bu sekilde gtmyr ki tabi duzene girene kdr bedenen ruhen bitiyoruz ama bu gunler gelip gecici
elifayz Bizde 25 aylık oğlum var aynı sorunu yaşıyoruz 1 haftadan beri geceleri deliksiz uyuyan oğlum bazen saat başı bazen 3 4 saat ara ile ağlamaklı oluyor uykusunda uykusu bölünüyor yattiginda uykuya dalmakta zorlanıyor 40 45 dk sürüyor uyuması