gokcemkaraman Bebeğim 5 ay 5 günlük ek gıdaya başladık 3 gün kuralı olarak ilk armut verdim güzel bagirsaklari çalışıyordu 1 gün ara verip yoğurtla devam ettim bugün 5. Gün olucak gazını cikariyor ama hala büyük tuvaletini etmedi normalmi acaba 🙄
PeekaBoo_ gokcemkaraman sorunuza bir yanıtık yok ama neden ek gıdaya armutla başladınız yani doktor falna mı söyledi? Çünkü ek gıdanın başına yaklaşık 1 ay sadece sebze tadımı yaptırılır çocuk meyvenin şekerli tadını alırsa sebze yemez diye
Mervegok- gokcemkaraman ek gıdada bazen bebekler kaka yapamıyor kabızlıktan dolayı hen her öğünde zeytinyağ koyuyorum hem çok faydalı doğal zeytinyağ meyve püresinede koyuyorum rahat yaptırıyor kakasını
gokcemkaraman PeekaBoo_ evet kimse yanılt vermemiş şöyle aslında ilk kabak ile baslamistim hiç hoslanmadi bakayim dedim armut yicek mi bayıla bayıla yedi bağırsaklarını da iyi geldi
PeekaBoo_ gokcemkaraman tatlı olduğu için hangi meyveyi verseniz yer hiç bir çocuk kabağa brokoliye bayılmaz ama alışması için önce sebze verilmeli
gokcemkaraman Mervegok- hmm benimkinin kaka sorunu 2 5 aylıkken beri var 2 günde 1 1 kere ediyor bide böyle tadimlarada başlayınca dedim kabiz mi oldu