gulsahmirac34 Merhaba kızlar bana yardımcı olur musunuz .. 3 gündür damla sütüm yok kesildi☹️ nasıl geri gelir ne ise yarar yasayan fikri olan varmı ?
gurturk gulsahmirac34 bol bol emzir boşta olsa yani meme uçun uyarı aksın eğer emzirmeden de sağ aynı bebek emiyor gibi 2-3 saatte bir kuru duy, bulgur ve bol bol su iç bende bunlar işe yaramıştı
-canoglum- gulsahmirac34 bol bol sıvı şeyler tüket hoşaf,meyve suyu, su birde şekerli çay ekmek peynir, bulgur pilavi ve soğan, tahin pekmez bunlardan artık sana hangileri uyarsa yap ve tabiki de uyuman lazm dinlenmen lazm sıkıntı streste yapmamaya çalış
melkumsal gulsahmirac34 ggüzelcene göğüsünü yıka masaj yaparak hiç düşünme sütüm gelmiyor diye stres yapma gelir inşAllah
Ygt239z gulsahmirac34 solgar bira mayası ve b12 adında tek bir hap var günde 4 tane kullanınca bira mayası sütü çoğaltıyor tavsiye ederim
gulsahmirac34 gurturk bebegim emmiyor hic tutmadı sağıp veriyordum yara oldu artık birde yogın bakım sürecimiz oldu 1 ay😓 üzüntü stres gitti galiba suan 2,5 aylık
zeynepadakaren Yeşillik ve su dereotu çok hızlı işe yarıyordu bir de tahin en önemlisi stres yapmamaya çalışın
ikiprensannesi12 gulsahmirac34 büyük oğlumda öyle oldu ve gıttı malesef mamaya baslamıstk 3aylıkken sagarken göğüs ucum paramparça oldu bıldıgınız ıkıye ayrıldı ucu kan gelmeye başladı ağzına da almıyordu yara olduğu ıcın oğlum emmek ıstemıyordu bızımde 1hafta yoğun bakım surecımız oldu sezeryan oldum bıde
gurturk gulsahmirac34 ebemiz öyle demişti bize meme ucuna uyarı verince süt gelirmiş yani siz yine denemeye çalışın uykulu halinde gelan belki alır ne bileyim.. Geçmiş olsun zor bir süreç ama toparlanın lütfen. Moral anlamında yani stresten uzak, dinlenmeli bir zaman lazım size
06noname Benim de öleydi yeşillik bol su içtim cidden su çok etkili ve uyku su içip içip uyudum boşluklar da arttı çok şükür