Tugcedogautku Merhaba anneler bebişleriniz gece uykusuna kaçta geçiyor sabah kaçta kalkıyor biz kaçta yatarsak yatalım sabahın 6 sında ayaktayız ne yaparsam yapayım geri uyumuyor nasıl geç kalkmasını sağlıcam 😩
Azratosunannesi Tugcedogautku ben de gece nasıl erken uyutabilirim onu merak ediyorum 😃 Gece 12 den önce asla gece uykusuna geçmiyor ve bu aralar çok değişik saatlerde uyanıyor bazen 9 bazen 12 de 😁 Gece iki defa emmeye kalkar sabah 8 de eşim işe gidince alır yanıma yatırırım emerken uyur bende yanında uyurum o zaman daha geç kalkıyor benim kokumdan mı bilemiyorum ama neden olduğunu 🤷🏻♀️
Egelihayat Tugcedogautku 7 8 arasi uykuta geceriz genelde 7.20 7.40ta uyanir yani geceleri binsekizyuzucbinmilyondokuzyuzon kez uyanir😂
GoncAy Biz en geç 10 bucuk sonra bi gece beslenmesi 3 gbi sonra 6 da ama yataktan çıkmıyoruz kendi oyalanıyor baya bende uykulu uyanık yanımda aonra uykusu gelince ağlıyor omzundan tutup şi yapıyorm geri uyuyoz her bebek aynı galba😄
Beyza54 GoncAy sanirim ama uyuyan bebek te bi okdar cok yapi meselesi demekki birde cocuklar erken yatıyorlar aksamlari uykularini aliyorlar aslinda cok normal bir durum yani ama bizler uykusuz kaldigimiz icin uyumaya devam etsinler de bizde uyuyalim istyruz buda cok normal 😊
Azratosunannesi Tugcedogautku ben her gün 7 de kalktığım için erken yatmayı arıyorum ben de 😄 Geç yatınca gece onunla ilgilenmekten ne eşimle zaman geçirebiliyoruz ne de kendime zaman ayırabiliyorum 😣 7 de kalkıp eşimi gönderdikten sonra yatıyorum ama bu sefer de benim uykum gelmiyor işte 🤷🏻♀️