burcineliz 19 aylık kızım mama olarak Bebelac Gold kullanıyoduk bıraktık 1 haftadır süt veriyorum uyumadan önce fakat kabız oluyor bu sefer de yemek yemiyo uyumadan önce de fikir verir misiniz
Bebekilkerr burcineliz benimde 22 aylık oğlum 21 aylıktan beri mama emmiyor istemiyor süt veriyorum ama sulandırarak veriyorum
burcineliz sirinpatates çevremdeki herkes veriyor doktorları verebilirsiniz demiş kendi doktorumuzdan da randevu aldım soracağım içim içimi yiyo zaten süt verdiğim için mamaya dönelim o zaman teşekkür ederim.
burcineliz Bebekilkerr içine zeytinyağı koy diyen de var.. herkes birşey diyor içim rahat etsin doktoruna da sorucam
cennetkokulununannesi burcineliz anne sütü verin ve bol bol su için komposto için bebeğinizde geçer onada verwbilirsiniz
sngl28 burcineliz inek sütü kendi yavrusu içindir sütün içimdeki enzimleri insan bağırsağına basen zarar verebiliyor muhtemelen sizin çocuğunuzda da öyle olmuştur inek sütünü bi araştırın isterseniz benim bildiğim en faydalı olan keçi sütü
matmazeliingunlugu sngl28 keçi sütü de kendi yavrusu içindir.😊 İnek ya da keçi ne fark eder. Herkes kendi yavrusuna sütünü üretir zaten. Hayvansal sütü bağırsaklarımız sindirmiykrmus ve bu da bağırsak florasını bozuyorms. En güzeli anne sütü. Süt yerkne kefire alistirabilirsiniz fermente olduğu için içinde yararlı bakteriler var ve kabizligina da iyi gelir😊
kimbuannes Benim kızıma süt yaramamış sizin gibi bende süt verdim hatta kabızlığı için gitmediğim doktor kalmadı şuruplar damlalar neler neler sütü kestim şimdi maşallah hiç bidaha olmadı şuan 3 yaşında
Marselandmaya burcineliz inek sütü kansızlık, kemiklerde ve eklemlerde gelişim sorunu yapıyor, kabızlık+ iştahsızlıkta çabası . Hicbirşey olmadı pirinç unu+ su yapın verin keçi sütü pahalı oluyor genelde ama tercihen daha iyi .
burcineliz Marselandmaya teşekkür ederim bilgi için sağ olun mamaya döneceğim ve doktoruna da sorayım keçi sütünü