meltembzdg 7 aylik bebegim aniden silkeniyor titreme geliyor oyun oynatirken konusurken yapiyor genelde
Pattiz meltembzdg arada benim bebegimde de oluyor sanki üşümüş gibi üstte kalsın bakalım.ne cevaplar gelecek
Annesininprensesi55 meltembzdg Benim kızım da da oluyo iki yaşını geciyo ama hala var bı rivayete ve duyduğuma göre çocuk kendini taniyormus hesapta😏😏😏
balkanlardangelensogukhava meltembzdg benim bebeğim de 7 aylık olacak yakın zamanda benimki de yapıyor aynı şeyi ben çişini yaptığını düşünüyorum 🤭
Merve-Lina balkanlardangelensogukhava merhaba.benjm kızımda zaman zaman yapıyor gün içinde. Netten baktım epilepsi belirtisi yaziyir endiselendim
havvamete meltembzdg off benim oğlum da oluyodu çok sık oluyodu hatta Dr a getirdim sırf o sebepten çünkü çok sık oluyodu 😂 meğer ürperme refleksi gelişiyomuş kendi kendine geçti sonra
havvamete Merve-Lina yeni 1 yaşına girdi ara ara yapıyor yine ama o zaman çok sık oluyodu saatte 10 kez bile diyebilirim o derece sık
elaunverr benim bebişime yapıyor doktora sorduğumuzda endişelenmemiz gerektiğini ve normal olduğunu söylemişti 8 aylık bazen gün içinde daha yapıyor
Merve-Lina havvamete doktor video istedi saniyelik durum ve nezmn yapacağını bilmiyorum nasıl çekip aticam kj