Mervetavas_96 Benim oğlum 4 buçuk aylık neredeyse doğduğu günden beri Beyaz gürültü ile uyuyor ve sürekli açık hiç kapanmıyor artık bu durumdan rahatsız olmaya başladıım çocuğumu Beyaz gürültü olmadan uyutmak istiyorum neler yapabilirim çok canım sıkılıyor 😔
didemustafalmila Mervetavas_96 Malesef ilk günden beri bizde boyleydik ve vazgeciremedik çıt sesine uyanır oldu uyumaz oldu vs vs budizz diye bı oyuncak var beyaz gürültü çalan çok pahalı geldi bana ama ikinci el aldım dolap uygulamasından. Uykuya dalan kadar çalıyor yarım saat sonra duruyor. Ağlama sensörü olduğu için biraz rahatladım. Uykuya geri geçiriyor kızımı şuan 5 buçuk aylık bir aydır buna alistirabildim sadece
Beyzaaaaaaa Mervetavas_96 dogdugu günden bu yana tam 9 ay … suan tam 9 ay 2 gün oldu biz hala beyaz gürültüyle duruyoruz dısarda evde vs sese uyanıyo ve o sesle saatleece uyuyo biz artık alıstık grcekten yeterki uyusun rahat olsun diyoruz bence 1 yasından sonra bırakır diye düşünorum
Mlkkrm Mervetavas_96 Bende cok dinletim 9. Aya kadar sonra kuzenım bunun yetıne fatıh hoca nebbe suresini aç dedi bir gun actım ve gerçekten sakinleşti uyudu 15 aylık halla bazen uyurken acıyorum acın uyuyunca kapatın cok guzel ses tonu en azından dua dınlemiş olur
Poly-ana Mervetavas_96 9.5 aylığız doğduğu günden beri beyaz gürültü ile uyuyor gündüzleri. Geceleri de beyaz gürültü ile uyutuyorum sonra kapatıyorum gece sessiz uyuyoruz. Tavsiyem sesi kademeli olarak düşürmeniz yavaş yavaş
Mervetavas_96 didemustafalmila uykusuda çok az gündüz neredeyse hiç yok bu aralarda geceleri çok sık uyanmaya başladı beslendikten sonra Kendi kendine uyusa keşke 🤦
Beyzaaaaaaa Mervetavas_96 bence hiç bir zararı olacagını düşünmüyorum cok sukur bu zamana geldik bişyi yok
Sadekahve_ Mervetavas_96 daha birkaç gün önce doktoruma sordum eğer siz rahatsız olmuyorsanız hiç bir zararı olmaz ben kendi cocugumu kendi konforum için alıştırmadım şahsen diye söyledi🙂 bende ikizlerim için kullandım ama bıraktık şükür 11,5 aylığız
DenizinAnnessii 14 aylık olduk hala aynıyız 😀 sesini duyduğum anda benim gözler gidiyor ama oğlum alışkanlık kazandı galiba etkilemiyor eskisi gibi
Mervetavas_96 Mlkkrm evet Kur’an açınca baya sakinleşiyor ama uyuyunca bende uzanıyorum çoğunlukla günah olmasın diye beyaz gürültüye geri dönüyorum
Poly-ana Mervetavas_96 Yok öyle değil bir anda. Mesela ses düzeyi 20 diyelim. İlk gün 19da uyutun. İki gün 19. Sonra ki iki gün 18 vs bu şekilde çok yavaş ve kademeli
benimoglumukurtarinesraa Mervetavas_96 şahsen ben çok ekmeğini yedim ama çok da sevimsiz bı ses. Şimdi YouTube da siyah ekran bebek ninnisi var 2 saatlik bı video o çok sakin bizi de uyurken açık olmasi rahatsız etmiyor.
Mervetavas_96 benimoglumukurtarinesraa açtım hemen öyle tavana bakıyor sakin sakin bakalım inşallah faydası olur 🥹
fzkakdemir Mervetavas_96 3 aydan sonra beyaz gürültü dinletmek çok sağlıklı değilmiş. Yavaş yavaş ses seviyesini azaltarak kapatmayı deneyin. Mesela seviyeyi biraz düşürün 5 dk sonra tekrar düşürün ben böyle yapmıştım 3 gün kadar sanırım sonraki gün hiç açmadım. Çabuk alıştı şükür şimdi 6 aylık beyaz gürültü sesine gıcık oluyor :)
Mervetavas_96 fzkakdemir bazen ağlayarak uyanıyor ani seslerden korkuyır mesela hapşırınca falan ağlama krizine giriyor birde hemen sakinleşmiyor birazda Beyaz gürültüyle alakalı olabilir mi diye geçirdim içimden ses beni bile rahatsız ediyor başımı ağrıtıyor