Yaademm Kızlar adetime 3 gün var bu sabah test yaptım ikinci çizgi çıkmadı ama dikkatli bakınca yeri belli oluyo beyaz sizce daha erken diye mi belirmedi birde adet olucak gibi ağrım var ayaklarım buz gibi donuyo??
Catlakbiranne Yaademm Benim testte 2 saat sonra çıktı silikti baya hamileydim Tekrar yenileyin testi 2 gün sonra Veya kan verin kesin olsun
Yaademm Catlakbiranne silik gibide değil aslında ama aydınlık alanda bakınca yeri belli sadece şeffaf şekilde
mavi61 İkinci çizgi hafif silikti bende ve adet olacakmış gibi ağrım vardı kan testi ultrason derken 6 haftalık hamileyim şuan ve adet olacakmış gibi ağrılarım devam ediyor ilk gebeliğimdede vardı bu ağrı doktor ilk aylar yerleşmeden dolayı normal olduğunu söylemişti
Yaademm mavi61 benim kızımda 3 yaşında ama hiç hatırlamıyorum sanki ilk gebelik gibi geçen ay kimyasal gebelik geçirdim maalesef inşallah tekrar hamileyimdir
mavi61 Yaademm ilk gebeliğimden önce iki kimyasal gebelik yaşadım belki ondan mı o ağrı oldu bilemedim ki
Yaademm Mlkkrm resimde anlasilmiyo malesef sadece ışıkta bakınca çok dikkatli çizginin yeri belli mesela kırmızı olsa orda olucak diyorum yani bakınca ama seffaf yani renksiz