Ervabk Son bir haftadir her bindiginde bagira bagira agliyor ve oto koltugundada ayni sekilde kucakda gidince sorun yok ama oturmuyor. Bu ayin birinde bir yasina girdi gecen haftaya kadar sorun yokdu artik agliyor biryere cikamiyorum
Atlasmother Ervabk Benim oğlum da aynı şekilde 11 ay 21günlük.aslında bebek arabasını severdi ama son zamanlarda durmaz oldu bende pek çıkamıyorum dışarı bu yüzden. Bende burda bekleyeyim
12sukran Ervabk benim ilk oğlum bayıla bayıla bebek arabasını severdi uyurdu her gun disardaydik 15 aylık olduktan sonra asla durmadı bizde globber aldik cok seviyor globberi ikinci oğlum suan 4 bucuk aylık doğduğun dan beri sevmiyor kanguruyla çıkıyoruz
Ervabk Atlasmother ayneeeen gezmeyi severdi arabada hic sesi cikmazdi bi haftadir arabaya bindiremiyoruz ne yapsam susmuyo
Ervabk 12sukran yürüse yürütcem yada ondan alcam da bi haftadir kendi basina yürümeyi ögrendi ama disarda kucaktan indirince aglayarak oturuyor arabayada binmeyince mecbur kucakda devam ama oda zor oluyor