karakizika1704 Kızlar ikinci defa bexero ilk defa nimerix yapıldı dün. dünden beridir huysuz sebebei acaba asilarmi yoksa başka biseymi bilemedim menenjit aşılarının yan etkisi yada huzursuzluk yaptımi ??
MeetJoeBlack karakizika1704 bizde huzursuzluk yapmıştı hatta yorganda salladığımı hatırlıyorum 2. Doz Bexseroda(9. Ayda yapılmıştı). Bacak ağrısı da yapmıştı bizde.
Esraesra08 karakizika1704 bizde olduk geçen ay iki gün huzursuzdu olduğu gece uykuda inliyodu bebeğim ve iki günde huzursuzdu geçecek içiniz ferah olsun
Themom_ karakizika1704 çok geçmiş olsun bir an önce toparlanır bebeğiniz inşallah. Pazarteside ilk dozu olacağız 7 aylık. Konudan bağımsız ne kadar ödediniz birde iki aşı ismi yazıyor doktorumuzun verdiği aşı çizelgesinde iki aşıyı birden mi yapıyorlar?
karakizika1704 MeetJoeBlack ay gerçekten mi allah sabır vermiştir umarım dünden beridir canım çıkıyor bacağına dokunduğum anda ağlıyor hangi asi bilmiyorum ama o tarafa dolunca kıyamet kopuyor allah sabır versin bana o zaman
karakizika1704 Esraesra08 ay allah razı olsun çok teşekkür ed3rim Evett gece hep inledi göğsümde uyuttum sabaha kadar inlemesine gönlüm razı gelmediii
nibado Tam 36 saat sürmüştü bexsero çok ağır bir aşı haftaya bizim de son doz var korka korka bekliyorum bakalım
karakizika1704 nibado ama ilk dozda böyle olmamıştı yada ben hassas davranmıştım bilmiyorum ama bu sefer çok kötü geçiyor yaaa üzülüyorum bebeğime
nibado karakizika1704 bizde de ikinci doz daha ağır geçmişti sabredin ateşine dikkat edin yarına rahatlayacaktır
karakizika1704 Themom_ bize toplam iki ilaç 5 doz yapılacak 3 dozu yapıldı son 2 dozu kaldı fiyat olarak bir bilgim yok ben 5dozun hepsini aldım 7 bine yakın tuttu bide eşim ecza deposunda çalışıyor oma göre aldı ama tane 1 400 civarı fln olması lazım tam bilgi veremedim kusura bakmayin