Susamtanesimoms 13 günlük bize 1300 küsur gelmiş, devlet bı miktarını ödemiş 1098 filan ödedik biz 🥴 sizlere ne kadar geldi 🥲 En düşük 35te yaktık ama en yükseğimiz 60dı ama genelde 40-45 yakıyoruz ❤️🔥😂 yalıtım yok şimdilik
PamukPrensesannesii Susamtanesimoms Devlet kendi koyduğu faizi mi ödüyor. İlginç .. Biz daha 2 hafta önce yakmaya başladık. 40ta yakıyoruz sabit. Beklemedeyim ay sonunu.
livanurvealpinannesi61 Susamtanesimoms 36 da açıktı 750 tl gelmiş 45 60 da çok sıcak olmuyor mu bizim şuan 40 da açık baya sıcak
Yineben Melike37 ay benim esimde öyle hesaplıyor ve tutuyorda . Suan 1000 lira olmus bizimde 30 da 35 de yaniyor.
Susamtanesimoms livanurvealpinannesi61 havanın yağışlı ve soğuk olduğu günler ısınmıyor ev yalıtımda yok şimdi kendi evimiz üst katta yapılıyor onla beraber yalıtım olacak o zaman ısınır diyorlar bakalım
Damla_eflin Susamtanesimoms Merkezi Sisteme Kömür Parası 25 Milyar Ödüyoruz Keşke Doğalgaz Biran Önce Gelsede(Geldide Gazları Acmiyorlar) Bin Lira Odemeyede Razıyım Vallahi 🤕
Selimikomom Susamtanesimoms geçen sene o fiyat geliyodu bize🥹 bu sene 10 milyon dolar gelecek herhalde
Duygarn Susamtanesimoms merkezi doğalgaz olduğu için apartman demokrasisi sebebiyle günde sadede bir iki saat yakıyorlar. Üstelik Afyon gibi soğuk bir ilde yaşamamıza rağmen. (Küçük bebekleri yok tabii hiç birinin) ben de bebeğin olduğu odayı küçük bir ısıtıcı ile ısıtıyorum. Bir de ne göreyim 1300 TL elektrik. Doğalgazla bütün evi ısıtıp 1300 ödesem içim yanmayacak..
Susamtanesimoms Duygarn çok saçma sistemmis Allah yardımcınız olsun, bizimde yeni takıldı doğalgaz yeni geldigi için bölgeye geçen ay ıstıcı yaktık 2000 geldi elektrik faturası ama 2 ısıtıcı yanıyordu dönüşümlü
Duygarn sademm8 geçen yıl en soğuk aylarda ortalama 1500 civarı ödedik. Bu yıl allah bilir ne kadar gelir 😄