Kediperest Merhaba kızlar bebeğim 4 aylık süt ve yumurta alerjisi yapıyorum diyet yaptığım için sütüm azaldı sütümü nasıl çoğaltabilirim? Bir de hiçbir şey yemediğim halde nasıl hala deli gibi kilo alıyorım :((((
Fatmasalan Kediperest e bebeğin ins sayfasında çok güzel bı çay tarifi var bizde de alerji vardı baya iyi gelmişti canını sıkma üzülme çok zor bı durum ama modunu yükseltmeye çalış kendim de yaşadığım için hemen cevaplamak istedim Allah yardımcın olsun ama çayı dene bence çünkü ben çok faydasını gördüm
hunilimomy Kediperest bol su, dereotu ,dut kurusu, hurma, mumkun olduğunca az stres olabildiğince uyku
kubrakumas Kediperest bizde de süt alerjisi var ben her gün tahin pekmez yiyorum çok güzel süt yapıyor
Kediperest Fatmasalan allah razı olsun instagram yok ben de bana yazabilir misin? Neler yedin mesela :(
Fatmasalan Kediperest msjini yeni gordum ya çemen otu tohumunu 3 saat kaynamış suya bekletin anason ısırgan otu kimyonu da 15 dk bi bardak suda bekletin yine kaynamış olsun toplam bır buçuk litre yapın gün boyu tuketebilirsiniz
sevimebeanne Benim bebegimde de süt ve yumurta alerjisi var bundan paylaşırsanız bende çok sevinirim instagramdan baktım bulamadım