nefe Merhaba arkadaşlar bir aylık bebeğim kulak iltihabı ve boğazı kızarıkmis o kdr suçluyum ki bende ağrı vardı benden geçmiş emziriyorum bir sürü de sıkıntı var reflü demişti iki gün önce poposu yara emerken çekiliyor şimdi de boyle oldu çok üzgünüm idrar testi yaptılar temiz ağızdan burnun dan fışkırdı küstü bebeğim morardı öyle korktum bebeğime yedi yıl sonra kavuştum içim acıyor largopen antibiyotik verdi doktor ayrıca gaviscon toz gaz damlası verdi birde çok yorgunum üzgünüm bunları yaşayan varmı ben mi kötü anneyim küçücük yavrum ilaç bağımlısı olur mu acaba antibiyotik için çok üzülüyorum erkeb değil mi çok çaresizim
emilia nefe Geçmiş olsun canım benim, lütfen kendini üzme insanız o da bir bebek hasta olması kadar normal hiçbir şey yok. Zamanla atlatır Allah beterini göstermesin.
Lunaaaaa nefe emZiriyorsanız sarımsaklı kür yapıl yiyin bol bol emzirin her fırsatta, anne sütü şifadır, canınızı sıkmayın olabilir böyle şeyler kötü anne değilsiniz, çabucak sağlıcakla atlatır çok geçmiş olsun 💕
dmlagnr nefe hayatım ne alakası var seninle benim bebiste 20 gunlukmuydu neydi o kadar kötü grip olduki kaynanam sağolsun 38 derece ateşle hastaneye koştuk ondan sonra kimseye opturmedim bunlar olabilecek şeyler hepimizin başına geldi Bidaha hasta vs bişey olursan maske takar öyle emzirirsin reflü yatağı kullanmani tafsiye ederim ❤️ bol bol c vitamini al annesi birde tafsiyem ben kelle paça içmiştim iyi gelmişti sarımsak yiyodum ciğden inan diğer gün bebeğim iyileşti ve sen iyi olucaksin güçlü durucaksinki bebiste iyi olsun
sonmel nefe Tatlim cocugun agzina virusu kendin bulastirmadin herhalde, sen nasil hasta etmis olasin. Oluyor boyle bazen. Herkesin bebegi mutlaka grip enfeksiyon vesayre oluyor. Cok dogal seyler bunlar. Kendini ben hasta ettim diyerek uzmesene. Bile istege hasta etmezsin elbette. Kendine bu kadar yuklenme ❤️
nefe sonmel çok teşekkür ederim sarımsak bebise gaz yapar mı acaba ben sadece antibiyotik içecek diye üzüldüm ama.kulak iltihabı da geçmez mis
Vina3 nefe canım benim sen niye kötü anne oladık ki evlatlarımızı cam fanusa koyamayız ki illaki böyle ufak tefek rahatsızlıklar olacak. İlaçlarını kullandır hiç böyle şeylere takılma kendini üzme
Gmzcbt21 nefe yahu insan bebeğini hasta eder mi? Gözünüzden sakiniyorsunuzdur. Niye siz hasta etmiş olasınız hiç uzulmeyin. Bebek bu böyle böyle büyücek. Bende nezle oldum bebeğim hasta olmadı ama burnu çok tıkandı kaç gece uyuyamadı. Bana da dediler sen oldun senden geçti diye. Annesiyim ben ben olduysam ve sürekli koyun koyunayken nasıl koruyabilirim zaten 🥰
jin nefe kendini suçlama üzme kendini olur hastalık ta saglikta Rabbimden gelir bunu unutma bende kızım mamasinj yükselttim 2 defa kabız oldu morariyordu reflusude var defalarca fışkırdı kustu hep ağladım üzüldüm rabbim yardım ediyo fışkırarak kusmasini uykuda yakalandım ogun çok kötü oldum iyi bir anne degilmiyim diye düşündüm 2cocufum kaybettim bu benim 3cocugum ilk kucagoma aldigim yani uzlfum sütumazdİ tamamen azaldı oyuzden üzülme rabbim yardım eder inşallah 🤲demem oki kendini suçlama hep dua et rabbim evlatlarımızı korusun 🤲🤲🤲🤗 hakkını helal et biraz uzun oldu yazdiklarim
Sontvbukucu nefe sarimsak direkt ikiye bolup yutun gunde 2 defa ve emzirin. Yutamam diyorsaniz 1 tatli kaşığı bala 1 2 dis sarimsak doğrayıp 5 6 damla limon sıkıp yiyin.
Lunaaaaa nefe instagramda hastalanmayancocuk var takip etmenizi öneririm orada da paylaşıyor,bi kaç diş sarımsak, bi kaç damla limon suyu ve bakla karıştırılarak yapılıyor
dmlagnr nefe amaaan benim dikkat ettiğim kadar kimse etmiyodur yediğinde valla ne yersen ye herturlu gaz oluyo yavrum çocukta ama bu sefer hastalık mecbur yiyceksin bebiş hemen iyileşsin diye nane limon içme nane sütü kaçırır gaz içinde karnını doyurmadan ayaklarini karnına bastırarak mutlaka gazını al doyduktan sonrada sırta iki pat pat sonra her yediğin yemeğe kimyon at fasulye nohut vs bu ara yeme gaz damlasi + probiyotik kullan emin ol 3.aydan sonra azalacak biraz sabır annesi valla bizde süt alerjiside vardı ben artık çıldırma noktasina geliyodum sürekli kendimi sucluyodum boşa sucluyomusum bunlar tatlı günler Bidaha geri gelmiycek açısıyla tatlisiyla güle oynaya gecicek Rabbim başka dert vermesin
socialmomy Benim bebeğim de nasıl oluysa 1 aylıkken üşüttü havalar soğuktu çok öksürüyordu akciğer filmi çekildi o kadar üzüldüm ki aylardır aklımda hala hem film çeken doktora kızıyorum hem de kendime kızıyorum çektirdim diye daha 1 aylık çocuk radyasyon aldı kahroluyorum
nefe socialmomy çok haklısınız bende aynı duygulari paylaşıyorum inanın Allah yardımcimi olsun rabbim şifa versin
papatyakahvesi3- nefe Sarımsak Kürü instagram sayfası var hastalanmayancocuk takip et orda sarımsak kürü gösterir oradaki bilgilerle içiniz siner belki ve hikayelerde annelerin yorumları oluyor belki kendinizi suçlamayı bırakırsınız
Durucuumm nefe öncelikle olabilir Allah daha büyük sıkıntı vermesin kimselere. Benim bebeğim 20 günlüktü takır takır öksürürdü grip bi yandan ememiyordu tıkanıklıktan (şu an 8aylık).. bise doktor şey demişti bebeklerin kulakları iltihap olacak kadar daha gelişmez daha diye. Poposu içinde sudokrem öneririm. Onun dışında siz iyi beslenin bol sıvı alın sizden bebeğe geçer bu ara sarımsak soğan yiyin
nefe Durucuumm nasıl o kısmı anlamadım bebeklerin kulakları hakkında olan yeri, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah canım teşekkürler
Durucuumm nefe kulak iltihabı yeni doğan bebeklerde olmuyor yani. Bizim doktorumuz öyle söylemişti ama