niloyaaa Merhaba hanımlar, adetim 5 gün önce bitti. Bugün kahverengi regl gibi az bi kanamam var. Doktora gittim yumurtlama öncesi olabilir bi iki güne geçmesi lazım devam ederse pazartesi gel dedi .Aranızda yumurtlama öncesi kanama göreniniz varmı
sademm8 niloyaaa bu tür konulara pek cevap verilmez bende yazdım yazan olmadı benim yumurtlama dönemim biter hafif pembe gibi gelir sonra kahverengiye döner öyle akıntım olur 2 gün östrojen hormonu düştüğü içinmiş
Emne41 niloyaaa merhaba, benimde böyle birkere adet dışı akıntım olmuştu kahverengi ama az.gebelikten şüphelenmiştim. Doktor rahim ağzı yarası demişti o yüzdenmiş meğer.
niloyaaa sademm8 benim başıma ilk defa geldiği için korktum açıkçası doktorda iki gün geçmezse gel bakalım araştıralım deyince bi panik oldum, burada da bu tarz konular gündem değil malesef . Peki bunun için bişey kullandınız mı
niloyaaa Emne41 daha önce rahim ağzı yarası geçirdim ama bu sefer değilmiş doktora gittim pazartesiye kadar geçmezse gel araştrırız deyince bi panik oldum ilk defa böyle bişey yaşıyorum
niloyaaa Bugün tekrar gittim doktora çünkü lekelenmem devam ediyor dış gebelik ihtimali olabilir dedi kan testi verdim. Başına böyle bişey gelen oldu mu dış gebelik nasıl oluyor