Newmother07 sevin21 yaz ayında 2 aylıkken başlamıştım ben su vermeye vermediğim zamanlar sarımsı oluyordu çişi , anne sütü + mama olarak ilerliyoruz su da veriyorum devamlı
sunflower01 sevin21 ben doğduğu andan itibaren verdim suyunu suyun yerini hiçbir şey tutmuyor maalesef ki
Betulsark etuerk bende 6 aylıkken vermiştim herkes önceden veriyor bazı doktorlar verin bazları vermeyin diyor. Ama anne sutu zaten suihriyavini karşılıyor eeee mamada su ile yapılıyor su verip mideyi boş sisirip bagirsaklari tembellestirmeye gerek yok. Çoğu doktor hatta 9 aydan sonra öneriyor çünkü ek gıdada zaten çok bir şeyler yemiyorlar yine bir sürü mama içiliyor
ZeynepAda11 sevin21 Emiyorsa vermeyin emmeyi keserse o zaman verirsiniz. 6. Aydan sonra veriliyor ek gıdaya geçince
Cerceren 4.aydan sonra başladım,(zaten içiyor mu bilmiyorum, umarım yarıyordur) keşke yazın sıcağında da verseydim diyorum
busekandemirr sevin21 doktorumuz 5 aylıkken vermeye başlayın demişti her beslenmeden sonra bir yemek kaşığı ortalama 10-15 ml
Zeyyyynep sevin21 sadece anne sütü içtiği için 5 aya kadar su vermedim çünkü anne sütü su ihtiyacını da karşılıyor ama şuanda yavaştan ek besin için birşeyler verdiğim için suya da başladım veriyorum eğer mama veriyorsanız verin ama sadece emiyorsa gerek yok
ozgetz Bi yerde 6 aydan önce su vermenin çocuktaki susama ihtiyacını giderdiği için emme / beslenme isteğini azalttığını okumuştum. Bana mantıklı geldi. Ben anne sütü ile besliyorum sadece 5 aylık yazın çok sıcak olmasına rağmen su vermedim . Çoğu doktor da tavsiye etmiyor zaten.
Gmzcbt21 sevin21 temmuzda doğdu bebeğim mama ile besleniyor hep. Doktor verme mamadaki su yeterli dedi. Şuan 4 aylık yine sordum vereyim mi diye hava sıcak bile değil ihtiyacı yok onun dedi.