bisenakillisinzaten Eti normalde düdüklü tencere de pişiriyordum ama düdüklü tencerem bozuldu. Normal tencerede nasıl pisirebilirim? Nohut kuru fasulye et sote falan nasıl yapmam gerek ?
Balkupu bisenakillisinzaten tencereyi kızdır önce hiç yağ koymadan sonra eti at içine yapışkanlığı gidene kadar karıştır sonra su koyup kapat kapağını ara ara kontrol et, pişince sotelersin soğan yağ fln
bisenakillisinzaten Balkupu kaç saat sürüyor bu şekilde. Önce haşlayın sonra mi yemeklerin içine yapayım yani
Mervegvn123 bisenakillisinzaten canım pişme süresi hayvanın yaşına etin tazeliğine bağlı olarak değişir ama sen eti koy karıştır kendı suyunu salacak kendı suyunu çektikten sonra tadına bak hala sert ise sıcak su ekle ve onuda çekmesini bekle sonra yemege ılave edersın
nvysl bisenakillisinzaten düdüklüde kaç dk pişiriyorsunuz eti ben yeni aldım da düdüklü bilmiyorum pek
Duygarn bisenakillisinzaten ben düdüklü tencereden korktuğum için hep normal tencerede yapıyorum maalesef ki. Hiç yağ eklemeden kendi suyunu salıp çekesiye kadar kısık ateşte pişiriyorum önce eti. Kendi suyunu çektikten sonra diğer malzemelerini katıyorum. Uzun sürdüğü için et yemeklerine erken başlarım hep 🤦🏼♀️
eceliko bisenakillisinzaten nohutu ıslatmadan haşlama suyuna karbonat eklerseniz 45 dk da falan haşlanır ve gazı gider