Ygtoglm-- Prens3456 o videolar hileli hurdalı çekiliyor . Fıs fıs sıkıp siliyor koltuk tertemiz sözde. Ama aslı öyle değil . İnanmayın yani.
Kuzularinanasi Prens3456 ayy allahim yillardir kullandigimiz markalar varken.kisilerin ticaret amacli cikardigi seylere mi guveniyorsunuz.hicbiri ise yaramaz.boyle dolandiricilara para yedirmeyin ya.
Prens3456 Valla ben bilindik bütün markaları denedim çıkmıyor kızlar yüksek derece de yıkayamam kıyafeti onların hiç bir ürünü kullanmıyorum ama dedim bi deneyeyim sıkıp suya falan tutuyorlar çıkıyor leke
Prens3456 Arkadaşlar ben kadını takip bile etmiyorum gerçekten varsa dedim kullanan alıyım dünya para verdiğim kıyafetler çöpe gidecek yoksa gerçekten de çoğu leke çıkarıcı çıkarmadı yani .
Aybuusss Rosman da domol leke çıkarıcı var o mukemmel bence leke olunca direk sikarsaniz çoğu leke çıkıyor birde e bebek leke çıkarıcı toz var renklilerede kullanılıyor ikiside stokları çok tükenen ürünler bı deneyin isterseniz 💐
Sat_123 Prens3456 kıyafetlerde etki yok halıda kalem boya izleri vardı geçti ama kıyafetlerde ebebek toz leke çıkarıcısını kullanıyorum bende denemek için 170 tl ye 2.ürün 1 tldiye aldım halıda işe yaradı şaşırdım koltukta da kalem izi vardı denedim çıktı ama kıyafette başarılı değil toz leke çıkarıcı süper ebebek
sevvalaydn Prens3456 sosyal medyada kendine bir kitle yapıp kendince bir Marka çıkartıp kozmetik kişisel bakım temizlik ürünleri satışı yapıyorlar O ürünlerin üretim fabrikası bile yok etiket basıp satıyorlar İnsanlarda aa ucuzmuş gerçekten güzelmiş deyip alıyorlar bilmiyorlar ki bir krem değil kendilerine cilt kanseri alıyorlar bu tür insanları sattığı hiçbir şeyi almayın aldırmayın
Evlatlarim52 En güzeli BİM’in bulaşık makinesi parlaticisi halimdaki çay lekesinden bile eser bırakmadı çok memnunum sürekli alırım