Blacklowe Kızlar 1 haftadır geçmeyen baş agrım var ne içtiysem geçmiyo bitkisel çay gibi önerilerniz var mı 🤕
Betul1607 Blacklowe çok geçmiş olsun bende çok çekiyorum serum almadan ayağa kalkamıyorum acaba migren mi
endoplazmikretikulumiste Blacklowe bu yeni varyant öyle virütik bişe olabilir , onun dışında havalar birden soğudu sıcağınla balkona filan çıkıyorsan oda yapar
Blacklowe Başka bi dedikodu kaynana eş bişeyler olsa herkes yazardı ama konu saglık olunca kimsenin umrunda degiL.
Blacklowe dilek490_ uykularım normal ama sabah gözümü agrıyla açıyorum gün boyu aralıksız devam ediyo
dilek490_ Blacklowe valla bilemedim şimdi siz en iyisi bir doktora görünün bende migren mi diye düşündüm de yok demişsiniz
poyraz_momyy16 Blacklowe benimde 38 günlük bebeğim bende migren var 3 gündür çok ağlıyor tek bakıyorm artık vücut direncim kalmadı benimde günlerdir başım ağrıyor ama emzirdiğim için tek parol kullanabiliyorum sana önereceğim tek şey paroll🤔😏
Blacklowe poyraz_momyy16 yaaa çok geçmiş olsun sizinki daha zor gece kesik kesik uykular baş agrısı ve yeni dogan bi bebek. Allah yardımcınız olsun 😊
yagmuraltintas poyraz_momyy16 benim önerebilecegim bir şey daha var mentollü merhem ağrı ilk başladığında yakalarsanız hemen çok etkili şekilde yok ediyor. Ama bebeğiniz küçük o yüzden yine doktora danışarak ilerleyebilirsiniz 🌸🌸
poyraz_momyy16 Blacklowe aynen öyle ne konuştuğumu bilmiyorum insan görmek istemiyorum ki konuşmamak için kafam kazan gibi nasıl kalkıp nasıl oturduğumu emzırdıgımı bılmıyorm heryerim ağrıyor 😖