Melike_ikra Kızlar 5 günlük bebeğim var kundak yapınca daralıyor bi şekilde bozuyor kundağı. Sizce yapmalımıyım hala
Ahum Melike_ikra Melike_ikra bən iki çocuğumdan hiç birinə yapamadım, bana göre kundak bebeyin rahat haraket etməsini engelliyo,ya bırakin bebişcik azcik kolunu bacağını oynatsın,haraket etsin,hem haraket etməsi gazını da çıkarmasına yardimcı oluyo
ZuleyhaEvren Bebeğim 3 ay 1 haftalık. Kundağı aşırı derecede seviyor. Eli kolu çok hareketli korkup hemen uyanıyor. Uyutmak için en güzel yöntem bize. Eli kolu düzgün olsun derler bizde ben biraz da sıkı kundak yaptım. Doktorumuz da bir sorun görmedi. Çok şükür kalça çıkığı falan da olmadı. Ben tavsiye ediyorum.
Minel-inannesi Melike_ikra muslinle yarim kundak yapardim kizima. 2aylik olana kadar icinden kendini kurtarabilcegi sekilde kundaklamistim, moro reflekleksiyke kendini uyandirmasin diye
nvysl Melike_ikra ben sadece uyurken yapıyorum ki eliyle kendini uyandırmasın diye onun haricinde yapmıyorum gün içinde gayet serbest uyurken elini gözüne falan sokuyordu zorla da olsa yapıyorum uzun uyuyor sizde yapın bende hareketlenince zorlanırsınız
aynenncnmmm Melike_ikra tam yazın ortasında doğdu asla kundakla durmadı durutamadık 🥲 3 ay 6 günlük şuan
FirdevsHaniminKiziKonusuyor Melike_ikra benim bebeğim de 20 günlük. Ellerini hep kundaktan çıkardı, aynı sizinki gibi darlanıyordu, ellerini bağlamak hoşuna gitmedi ilk gün. Ondan sonraki günler ellerini disarda birakip kundak yapmaya çalıştım. Son 5 gundur de kundak falan yapmiyorum cok gereksiz