tugcee27 Kızlar bebegim 4 aylık oldu 3 gündür beni canımdan bezdiriyor surekli ağlıyor eskiden ayakta gezince susardi sıkıldığı zaman simdi hicbir şekilde memnun edemiyorum katılıyor resmen hicbirsey dikkatini cekmiyor emmek istemiyor uykuya direniyor kucagimda kendini kasıyor ay napacagimi şaşırdım atak filan diyolar boyle mi oluyo valla bugün çaresizlikten onla brlkte ağladım ya doktora goturucektim artık az kalsın
Hilos16 tugcee27 Biz de apaynı durumdayız 😭4 ay 5 günlük bebeğim Sürekli mızırdanma halinde uykuya geçerken bile ııığ ııığğğ diye sesler çıkarıyor , hep kucakta olsa da çok keyifli değil, ekstra gece saat başı kalkıyor çok zorlayıcı oluyor bana … geçecek deniyor bekliyoruz
Cerenu24 tugcee27 4.ay atağı bizimde en zor geçirdiğimiz zamandı Allah yardımcınız olsun 😅 ama gene de bi doktor kontrolünde fayda var.
tugcee27 emilia ay napacagimi bilmiyorum ya öyle bi agliyoki mızır mızır sanki eti kopuyor zorla yatırdım sallıyorum uyudu simdi😓
iremsena_98 tugcee27 4 ay atağı yavrum ağlamasını stres yapmamaya çalış gelişimsel birşey olarak düşün benimkide öyleydi
teacherandmom Merhaba eğer ağlaması çok şiddetliyse canı acıyor şeklindeyde mutlaka doktora götürün derim. Bizde 4 ay atağı zannedip götürmedik meğer orta kulak iltihabıymış yani tabi belki sizinki ataktandır ama takipte olun kulak çekiştirme vs varsa özellikle sevgiler ☺️
tugcee27 Hilos16 Hilos16 aynen öyle ya uykuları bozuldu 3 gün içinde sürekli mızirdanma hali böyle bazen şiddetli ağlamalar hicbisey ilgisini çekmiyor
teacherandmom tugcee27 biz çok fazla ağladığını, huzursuz olduğunu söyledik sağlık muayenesi yaptı kulaklarına vs baktı o şekilde öğrendik. Özellikle yatağa koyunca ağlaması oluyordu dediğim gibi umarım sizde yoktur ama biz günlerce atak diş derken biraz vakit kaybettik
tugcee27 teacherandmom ayın 5 inde muayenemiz var normalde ama olmadı ben pzt bi saglik ocağına götüreyim bi baksınlar uykusu nasıldı acaba gece filan uyuyormuydu
teacherandmom tugcee27 gece çok sık uyanıyordu zor sakinleştiriyorduk, kucakta biraz uyuyordu yatağa koydugumuz an ağlıyordu yatar pozisyonda ağrıları şiddetlendiği için…
aileceksaskiniz tugcee27 gazı olabilir mi benimki de 4 aylik emmeyi reddettiğinde kucağımda sallayarak ayakta emziriyorum sürekli kafayı çekip etrafa bakınıyor pes etmiyorum tek bi emmemiz yarım saat sürüyor. Bi de bu ara özellikle akşam karnı gurul gurul yatağa koyunca gözler açılıyor cok zorlaninca metsil iciriyorum mışıl mışıl uyuyor. 3 güne bir de duş aldırıyorum duş acayip rahatlatıyor. Onun dışında her gün dışarı çıkarıp turluyorum mümkün olduğunca yoruyorum bir gün bile çıkmazsak aşırı huysuzlaniyor. Evde krize girince hisirtili kitabını gösteriyorum ya da balkona çıkıyoruz dikkati dağılıyor. Bir de uyku arkadaşı var sadece uyurken veriyorum Bez bebeğini. Uyumasına yardımcı oluyor