beyzacmvrc Avokado aldım kızıma ama baya sert yeşil dışı yani parmak bastığımda yumuşak değil Çabuk yumuşaması olgunlaşması için ne yapabilirim ☺️
AviL06 beyzacmvrc elmanın yanına koyduğunuzda olgunlaşır ama patatesin yanına koyun 2 Maksimum 3 güne yumuşacık olur 😅🌹
Gizmokzilla beyzacmvrc elmayı yarıya bölüp bir kavanozda 1 hafta kadar avakado ile beklettim. Buzdolabında değil dışarıda. Sonra kavanozdan çıkardım ikisini de avakado 1 gece sabaha kadar tezgahın üstünde bekledi tamamen olgunlaşmıştı sabahına🥲
230919 beyzacmvrc farklı meyvelerle beraber meyve sepetinde mutfak masasının üzerinde bulundur 4 veya 5 gün içinde yumuşayacaktır . Düzenli avokado kullanan biri olarak en iyi tavsiyem budur eğer meyve yoksa bir pişirme kağıdına sarıp mutfak dolaplarında da olgunlaştırabilirsin
someone123 Bir poşete avokadoyu ve bir adet elmayı koyun daha hızlı olgunlaşmasını sağlarsınız. Eğer çok sert ise 1 haftayı bulabilir olgunlaşması. Her gün kontrol edin
beyzacmvrc AviL06 AA tamam oyle yapayım İkisini de koysam daha da mı hızlı olur ki ahaha😂 bir an önce tatsin istiyorum 🤭 büyük ihtimal sevmeyecek ama muzla.falan karistircaz artık
AviL06 beyzacmvrc bir de buzdolabında değil dışarda bekletin.. buzdolabında daha uzun sürebiliyor sanırım sogukluktan dolayı 🥰 insAllah beğenir 😇 muzla verirseniz kesin sever ☺️🌹
Gizmokzilla beyzacmvrc valla bizim ki taş gibiydi cidden tak tak diye ses çıkıyordu vurunca anca olgunlaştı 😅