Umay-gmz Kızım 40 günlük saat başı emmek istiyor, her istediğinde vermeli miyim yoksa 2 saat bekleteyim mi
Aslaniko Umay-gmz valla doğduğundan beri max 2 saatte bir emiyor şu sn 3,5 aylığız. Her istediğinde vermelisin dedi doktorumuz biz de öyle devam ettik ama ne gece uykusu var ne gündüz devamlı emmek için uyanıyor artık bittim. Umarım sizinki de o hale gelmez
papatya_17 Umay-gmz canım benim oğlum da 47 günlük oldu biz de o sekildeyiz ama benim meğer sütüm yetmiyormuş mesela uyutuyordum 10 dk sonra geri uyaniyordu direk meme istiyordu 3 4 gündür mamaya başladım tabiki memeyi asla kesmedim gün içerisinde toplamda 3 kez mama+ anne sütü şeklinde devam ediyorum ve bebeğimin uykuları maşallah diyeyim en az 1 saat uyuyor gece de 12 gibi yatıyorum 4 e kadar falan uyuyor
Umay-gmz _tuuggcce_ sipasiva Aslaniko Karnı şişip gaz sıkışmasın die bende 2 saat bekletmeye çalışıyordum😢veriym o zamnnger istediğinde emzik gibi yapmıyor baya emiyor acıkmış gibş
sipasiva Sadece karnını doyurmak ıcın değil senı hissetmek ıstedıgınde emmek ıster ılk aylarda her ıstedıgınde emzırın ama emmeyen bebekler ıcın 2saatı gecırmeyın dıyorlar ama bazı bebeklerde memeyı emzık yapıyor o olmasın yeter biz kızımla 3aydır koala gıbı yaşıyoruz ama çok mutluyum
zk1611 papatya_17 yaa benim bebeğim 8günlük sürekli memede kalmak istiyor iki üç kere yutkununda uyuyor tam yatırıyorum iki dk geçmeden geri emmek istiyor bu döngü böyle devam ediyor gece özellikle hep memede kalmak istiyor süt artttırıcı damla kullanıyorum ama mama çoğunlukla gidiyoruz yinede maması uyumuyor