Merihaysesonmez edaaksoy00 birde kundak sadece ellerini sabitlediğiniz bir kundak yapın battaniyenin arasına koyarak sallayabilirsiniz ya da ayağınızda sallamadan asla uyumuyorlar gazlı bebekler ama benim oğlumda 40ına yakın vakitlerde gece uyumaya başladı
Merihaysesonmez edaaksoy00 probiyotik yani bağırsak düzenleyici yanında birde gaz ilacı kullanırsanız daha faydalı olur
aysenura Buseipek1801 oğluma kullandik hem de çok daha küçükken. Röntgen de çok gaz dolu olduğu ve lavman yapılması gerektiği söylendi.poposuna lavman dan sıkın kaygan olması için. Basligi içinde çıkıyor. Onu da ucuna takin sıkın.
Betulsark Kızım 2 aylıktı 3 kere kullandık çocuk çok acı çekiyordu yapmak zorunda kalıyorduk sonra mışıl mışıl uyuyordu rahatlıyordu çocuk gaz için yapıyorduk bizde
Senay05 Merihaysesonmez etkisini kaç dakika gösterir ben 16 aylık kızıma uyguladım yarım saat oldu bişi yapamadı
Merihaysesonmez Senay05 bezini açıp baktınız mı acaba kendini sıkarken ilacı dışarı çıkarmış olabilir mi max 30 dk yapar