aysegulce Merhaba anneler rota aşısı için düşünceleriniz neler kafam çok karıştı yaptıranlar oldumu yaptırmayanlar da pişman oldumu 🙄
Tospikcemil aysegulce merhabalar tüm çocuklar rota virüsüne yakalanıyor ancak aşı olmuşsa kolay atlatır ölümcül bir virüs Allah korusun pişmanlık olmasın hiçbir yan etkisi olmadı tavsiye ederim 🥰
Balkupu1 Kızım 3.5 yaşında ona yaptırmıştım oğlum 4.5 aylik ilk dozu yaptırdık bu ay sonu 2.. dozu da yaptıracağım bence çok gerekli komsumuzun oğlu rota virüsü oldu cocuk hastanede yattı ve cok yıprandı
aysegulce Balkupu1 🥺 kafam çok karıştı bende yaptırsam iyi olcak sanırım herkesin görüşü çok faklı her biride mantıklı konuşunca kafam bulandı iyice
xebrux aysegulce ben bu pazartesi günü yaptırdım aşının herhangi bir yan etkisi olmadı. Ben yaptırılması taraftarıyım çünkü 4-5 yaşlarda bu enfeksiyonu kapıyorlar ve ölümcül bir hastalık. Bu açı en azından daha iyi bir şekilde geçiriyor kolay atlatıyor
silaa66 aysegulce doktorum kesinlikle yaptırılması gerektiğini vurguladı bende zaten yaptırdım 2 doz🌸
Nurdemirrr aysegulce büyük kızım 3 yaşında geçirdi çok zordu eridi resmen kusma ishalden doğduğu zaman öyle bi aşı olduğunu bilmiyordum 8 yıl öncesi bilmediğim için yaptrmadk ve çok ağır geçirdi şimdi ikizlerim 2 bucuk aylık 3 ay kontrolünde yaptıracağım çok pis bi virüs 🥺
mrsfly aysegulce bulaştığında allah korusun atlatılması cok zor bir hastalık kesinlikle yaptırmak lazın
Uykusuz-annee aysegulce bugün yaptırdım çok gerekli olduğunu düşünüyorum ölümcül olabiliyor ilerde yakalanırsa çaresiz kalmak istemem
Laydaren aysegulce Kesinlikle yaptırın. Yaptıranların pişman olacağı hiçbir durum yok. En fazla e yaptırdık ne oldu ? Diye düşünürler o da çok şükür bu hastalığı yaşayıp deneyimlemedikleri için. Doktorumuz üstüne basa basa rotayı sürekli hatırlatmıştı bize.