Merhaba arkadaşlar, bebeğim 3 ay 3 günlük. Son 1 aydır kucakta gezmek istiyordu ama şu 1-1,5 haftadır sadece kucakta gezmek istiyor. Anakucağına koyuyorum ağlıyor, oyun halısına koyuyorum ağlıyor, kitap okuyayım hem dikkati dağılır kitap resimlerinden diyorum yok ağlıyor, zeka kartı gösteriyorum yok azcık bakıyor sonra tekrar ağlıyor ama kucağıma alıp ayağa kalkıyorum anında susuyor ve gülüyor. Kucağıma alayım bari ben oturayım diyorum o da yok. Ay çok yoruldum, yemek yapamıyorum, temizlik yapmıyorum. Hadi kalsın diyorum bunlarda diyorum ama yok gittikçe dağınıklık büyüyor. En son topluyorum gece ama bu seferde geç yatmış oluyorum vücut asla dinlenmiyor bir de belimde 2 fıtık, boynumda düzleşme var. Artık çok zorlanıyorum. Önerdiğiniz bir şey var mı? Doğum tarihine göre atak haftasında değil, internetten bakıyorum ama 1 hafta ileri veya geri olabilir diye düşünüyorum. Yani bu atak mıdır acaba? Doğduğundan beri gece 11-12 bilemedin 1de uyuyor. Hala öyle. Gündüzleri şekerleme yapıyor ki bu sayıda düştü yani