Oguzalp- 3-4.ay göz muayenesini yaptıran oldu mu arkadaşlar göze damla sıkma şeklinde mi oluyor bilgi verir misiniz
MeetJoeBlack Oguzalp- 4 aylıkken yaptırmıştık. Doktorun elinde makina vardı onu takip etti, sonrasında da bizim muayene olduğumuz cihazla doktor baktı. Sakindi genel olarak o yüzden iyi geçti, doktor dedi ki eğer durmasaydı damla damlatmamız gerekecekti .
Gulsen54 Oguzalp- zeynep kamildeki osman hocaya gittik öncelikle 2 dakika ara ile 3 damla damlatılıyor ilkini hemşire uyguluyor diğerlerini siz çünkü çok kalabalık hep bebekler ve çocuklar var Damlalardan yarım sonra onlar kendileri isimle çağırıyorlar ama yoğunluktan bir saat sonra aldılar bizi içeride bir muayene masasına aldılar ordada bir damla damlattılar kanca kıskaç gibi birşey takıyolar göze tam açabilmek için sonra muayene ediyolar doktor gerçekten çok iyiydi tüm soruları cevaplıyor ben memnun kaldım tavsiye ederim
Gulsen54 Oguzalp- memorial ataşehir aslı hanımın muayene ücreti sgk indirimli 3000 tl özel hastanede olsun isterseniz işinde çok iyi
silaa66 Oguzalp- hayır cihazla bakıyo sonra oyuncaklarla oynattı birde kucağına aldı ışığı aç kapa yaptı etrafı izletti
kucukmelek_ Ben 3. Ayında yaptirdim. Herhangi bir damla fln yapılmadı. Cihazı vardı doktorun elinde, onu takip ettirdi onunla ölçtü canım.
Oguzalp- Gulsen54 öneriniz için teşekkür ederim çok isterdim ama Zonguldak’ta küçük bir ilçede yaşıyoruz bize en yakın ilçe devlet hastanesine gidebiliyoruz umarım iyi geçer
Gulsen54 Oguzalp- damla sonrasında çok huzursuz olmadı sadece doktor muayene ederken çok ağlıyorlar giderken mama veriyorsan mama verebilirsin yada emzirebilirsin sakinleşmesi için gün içinde 2-3 saat sonra görme normale döndü
fyz81 Oguzalp- bı huzursuzluk olmadı dun yaptrdık sadece atesı cıkablır dedı ılk damla damatılırken ataesıde cıkmadı 30 dk ıcınde cıkmıyosa daha cıkmıyormus
Gulsen54 Oguzalp- anladım Umarım sizde sorunsuz halledersiniz bu arada afet için çok üzgünüz çok geçmiş olsun
cimcime1018 Oguzalp- 4. Ayda yaptırdık. Damla damlatıp 15 dk bekledik. Bı yere gönderdi orda da damla damlattilar. Yine 15 dk bekleyip doktor geldi o baktı. Ben dışarı çıktım. Göz damarlarına ayrıntılı bakmislar. 6. Ayda da ölçümlerine gidicez