biyiksiz_yorumcu Blackcloud kendisi doktorları öne sürüyor halbuki bilgisi falanda yok benimkide hamilelikte yazdı ben kullanmaya devam ediyorum
biyiksiz_yorumcu [silindi] doktorunuzun adını soyadını öğrenebilirmiyim bu iddanızı onunla konuşalım.
[silindi] biyiksiz_yorumcu Naciye Sandıkçı, numarasınıda atayım mı? Beni bilgim yok diye hiç bir şekilde yargılayamazsın. İyi günler 🙃
biyiksiz_yorumcu [silindi] yargılamak mı hahahha 😂 ya bi gidin https://mutluresim.com/images/2023/11/24/nfqwwU.jpg. Bunu sorun doktorunuza hala kendi yanlışınızı savunuyorsunuz yazık
bucocukac_ [silindi] ay Allah muhafaza valla böyle kadınlardan. Anca çene laf ama incir çekirdeği kadar fikir ve mantık yok
biyiksiz_yorumcu Blackcloud Evet çok memnunum enfeksiyondan gözümü açamıyordum kullandıktan sonra bir kere bile olmadı
[silindi] bucocukac_ Beni ne kadar tanıyorsunda bu şekilde sınıflandırıyorsun? Bu hakkı sana tanıdığımı sanmıyorum.
silaa66 Ben kullandım ve kullandıktan sonra bende yanma falan oluştu en kıza zamanda doktora gidicemmm
Selimikomom VAJİNA SADECE SU İLE TEMİZLENİR. Hatta vajina kendi kendine temizlenen bir organ hiçbir şekilde kimyasal,sabun değdirilmez. Lütfen gereksiz bilgilerle laf kalabalıklığı yapmayın