seher55 Tubatgn vajina neresi biliyor musunuz ? Dış genital ve vajina ayrımını yapabiliyorsunuz umarım
Tubatgn biyiksiz_yorumcu Ne kadar yararlı? Doktorlar bas bas bir ürün kullanmayın diyor. Eğer hanım efendi dışından bahsediyor ise su ile yıkıyorum başka yolu yok 😊
Sarahh cansu3545 ay bozulacaksa bozulsun . Her gece yatmadan güzelce sabun ve ya intim jelle yıkayıp yapmazssam rahat edemem
sekerportakalix Serpill96 vajina nın içerisini yıkamamak gerekiyor dış bölgesini değil ben böyle biliyorum
biyiksiz_yorumcu Tubatgn hangi doktor bas bas bağırmış benimki kendi tavsiye ediyor dilerseniz resim atabilirim vücudu hassas sürekli enfeksiyon kapan biriyim kullandıktan sonra asla öyle şeyler yaşamadım 💆🏻♀️ (Bende içini kastediyorum) vajina yani ☺️
minikmucizem34 Serpill96 zararlı olan şey içini yıkamak hatta bazıları duş başlığını içine tutuyormuş zararlı olan o doğal florasını bozuyormuş o yüzden de bakteri mantar enfeksiyon gibi bi çok şeye yol açıyormuş onun zaten kendi kendini koruyan temizleyen bi yapısı varmış