pinaraslan_ bebeğim sadece memede uyuyor bıraktığım an uyanıyor.memeden kandi kopsa dahi kucağımdan bıraktığım gibi gözleri açılıyor. doktorumuz gece uyuyorsa gündüz uyumasa da olur dedi ama sizce doğru mu? bu kadar küçük bebek öğlen uykusuna yatmazsa gelişiminde problem olur mu
Ummuhan321 pinaraslan_ Gelişiminde bi problem olmaz benim kızımda o aylarda asla uyumazdi sürekli ayağımda sallardim gerçekten çok zor oluyor. Şimdi 5 aylık ve çok şükür gündüzleri de uyuyor bazen yarım saat bazen 2 saat hiç belli olmuyor yani sen sabret bacım ve üzülme de az büyüdü mü gecer😄
clsknu pinaraslan_ ayy benim bebeğim de öyle aynısı meme de uyuyor sadece beşiğe koyar koymaz gözlerini açıyor hemen uyumuyor gündüzleri çok zor oluyor . Hatta şuan mememde uyuya kaldı illa kucağımda duracak 😂🤣
pinaraslan_ Hils Ben emzik denemedim bıraktırırken ayrı zorluk olur diye bence tutmamasında fayda var sizde boşverin
clsknu pinaraslan_ bende korkuyorum alıştırma konusunda bende çok kara Kars düşünüyorum umarım yapabiliriz rutin belirli saatlerde uyutmayı rabbim kolaylık versin hepimize 🌸🥰