EgemenAtam 1 haftadir felan burun akintisi var bol bol temizliyorum.Dr burun spreyi de verdi kurudugu icin ama yatiriyorum uyandiginda tekrar boyle oluyor.Dun hatta tek burun deligi tamamen kapaliydi ne yapabilirim engellemek icin ya cok uzuluyorum🥲🥲🥲
Elika00 EgemenAtam nebülizatör varsa içine 5 cc serum fizyolojik koy canım soğuk buhar ver. En iyisi o. Yoksa da banyo yaptırabilirsin. Buzdolabı kapağını açıp buzluk kısmı yani biraz önünde tutabilirsiniz
Melikenl EgemenAtam evinizin ortamı kuru sanırım ondan oluyor. Aynı durumu yaşadık. Buhar verin geçer hemen. Ama odanın nemini ayarlamanız gerekiyor yoksa tekrar ediyor
dilay06 EgemenAtam buhar makinanız yoksa petekler açıksa peteğin üzerine bir kase su koyabilirsiniz yakmıyorsanız su kaynatıp bebeğinizin yüzünü biraz üstünde tutabilirsiniz
EgemenAtam Elika00 nebülozatör yok maalesef serum fizyoloji ile temizliyorum.Banyoda yaptiriyorum ama uyudugunda maalesef bu sekilde oluyor.Buzluk olayini bilmiyordum ama denerim tesekkurler🙏
EgemenAtam Melikenl Evet maalesef dogalgazi en dusukte calistirdigim halde 70 lerde.Bol bol cami acsam bile bi sure sonra tekrar artiyor.Onun bi caresine bakmam lazim
EgemenAtam dilay06 Petekler en dusukte calisiyor ama evet nem orani biraz yuksek.Buhar makinasi almam lazim en kisa zamanda
Melikenl EgemenAtam peteklere takılan suluklar var. Ya da plastik bir kaba su koyup pateginizin üzerine koyun. Pencere vs açmak çok işe yaramaz