gulse23 Arkadaşlar bebeğim 7 aylik 5.5 ayıkken tadimlarla başlamıştık ek gıdaya ilk zamanlar ağzını açıyordu az da olsa birseyekr yiyordu ama birkaç gündür asla ağzını açmıyor yoğurt severdi bunu bile kitkiyor ağzını. Neden oldu böyle. Acaba hep mi böyle olacak nasil ywdirebilrim ya
Annis-ogul gulse23 kendisinin yemesi için teşvik et bırak oynasin.swnde onunla birlikte ye .Bn hep öyle yptim ki iştahı acilsin yemek yiyen birini gördükçe.
bucocukac_ gulse23 diş çıkarıyordur, atak dönemidir. Bebekler belli dönemlerde ne yazık ki böyle iniş çıkışlar yaşar
Ahum gulse23 belki dişle alakalıdır,mama falan veriyomusunuz,benim bebeyimde böyle yapıyodu,ama mamayı biberonla yiyodu,kaşığı almıyodu ağzına,dişinden dolayı. Bi kaç gün sora geçti. Ama bən şarkı falan dinleterek yediriyodum,zorda olsa yiyodu
Hanifemusa Dönemsel olarak olabilir. İyice acikmasini bekleyin . Ek gıdadan önce emzirmeyin. Yemiyorsa zorlamayın.
sonbezbukucu öncelikle diş dönemindeyseniz o zaman yemek istemiyor olabilir. onun dışında yiyecekleri önüne koyun bırakın kendisi zamanla keşfederek yemeye başlayacak. bizdeki en büyük sorun annelerin bizim gibi çok yiyeceklerini düşünüp bebişlerin ağzına yemek tıkmak 🙈 önce bebek gıdayla oynayacak oyun oynarken tadına bakacak sonra yemeye alışacak sizde o evrede yedireceksiniz
Omeruraz gulse23 ay diş dönemi sanırım benimkide 7 aylıkken ağzını bi kapattı 8,5 aylık olana kadar ecel terleri dökerek 1,2 kaşık yedirmeye çalıştım ama çokta zorlamadım sonrasında düzeldi çok şükür