Belcim30 06022015 benim bir arkadaşım o şekilde ev aldı ama neler yaşadı bilmiyorum bende yazılacaktım ama sonra uzun sürede kuranın sana çıkmama ihtimali olduğu için ee piyasada sürekli artınca biraz eksik vardı kredi çektim aldım evi çok şükür 🤲 Allah isteyen herkese nasip etsin
Sapsikanne 06022015 benim detaylı bilgim yok ama kuzenim para yatırmış 600 bin lirası vardı uğraşıyordu alabilmek için alabildi mi bilmiyorum enflasyonist ortamda oralara para yatırmak pek mantıklı değil çünkü kura size çıkana kadar para hiç oluyor ödeme gücünüz varsa kredi çekin bence.
sarmaliklahana 06022015 1 ev aldık. Subatta araba alıcaz sorun yasamadık. Arabadan sonra tekrar eve girebiliriz borc bitince tabiii 😄
06022015 Belcim30 Şuan kredilerde sıkıntılı verseler bende çekip alcam aslında hemen de malesef evlerde uçtu gitti
Sdyll Benim eşimin kardeşi yazıldı parayı verilmesi gereken tarihten nerdeyse 1 sene sonra verdiler ama eminevim miydi onun gibi bi tane daha var adını hatırlayamadım ama o muydu emin değilim tam
06022015 Sapsikanne Kredi çok az veriyorlar yoksa tabiki kredi çekip almak daha mantıklı ama malesef verdiği kredi evi almaya yetmiyor
birinsan14 Bu enflasyonda hiç mantıklı değil ki. Alacağınız evin fiyatı yükseliyor devamlı para değeri düşüyor. 3 yıl önce öyle araba alan kişi bile çok zarar etti çevremde. Siz bilirsiniz
Hayalperest_07 egesmommm ya benim eşimde araba için girdi ama ben o kadar şikayet gördüm Google de korkuyorum girme deidm beni dinlemedi ne kadar süre içinde araba size çıktı acaba ne kadar verdiniz ne kadarlık araba verildi size