Eminegul5 Hanimlar süpürge ile cekikilen baby wak burun aspiratöru kullanıyoruz ama her seferinde koskocaman süpürgeui açmaktan çok yoruldum ufak el süpürgesi alayim diyorm siz nasıl yapıyorsunuz öneriniz olurmu el süpürgesi için çok teşekkür ederim şimdiden
Minel-inannesi Eminegul5 benim supurgenin havasina kiz saclarini ucurtmayi seviyo o yüzden aglamadan krizsiz cektiriyorum burnunu😀
kubroli Nurbost bende aldım fakat henüz kullanmadım otribebeyle kuru kuru çekiyorum yeşil mukus geliyor siz nasıl çekiyorsunuz
Nurbost kubroli nezle burun akıntısı varsa damlatmıyorum direk çekiyo zaten. Kuru olmuşsa sıkıyorum. Ama günlük çektğim için kurumadan direk çekiyorum zaten.
bgmakyz Bir şey sorucam benim bebeğim 1 aylık oldu hiç remizlemedim , temizlemek gerekiyor mu acaba ?
Eminegul5 bgmakyz temizlsmek gerekir tıkanıyor ise biz doğduğundan beri temizliyoruz bir gün dahi temizlemeden uyumadik siz yine dokotrunza danışın
Eminegul5 Minel-inannesi ay masallah diyin bizdeki krizi görseniz ben kendimden geçiyorum üzüntüden öyle ağlıyor:((