Anatoli Melkkkk normal, tüm bebeklerin dökülüp yenisi çıkıyor. Kestirmeyin hiçbir şey yapmanıza gerek yok
elif949494 Melkkkk ben kızımın saçını dökülen lr uzayanlar filan eşit olsun diye annemin aklına uydum komple kestim şuan dokuz yaşında ve anca geçti omuzlarını aşırı yavaş uzuyo
Pol34 Melkkkk ay hiç kestirmeyin. Hiç ellemedim 1 yaşına kadar nerdeyse keldi şimdi beline geliyor arkadaşım kesti yastığı kıl oluyor diye 3 yaşında kızı halen uzamadı saçları azıcık saçı var iyi ki hiç kestirmemişim
minikkus__ Pol34 kestirince mi gc uzuyor… belki bebekten bebeğe fark ediyordur şimdi bnde korktum uzamassa diye
minikkus__ Melkkkk Bn kestim 2 aylıkken çok rahatladı banyodan sonra kurulamak falan hemen oluyo.. dökülüp onu da yiyody artık o sorunda kalktı yavaş yavaş uzamaya başlamış bile
Minaa66 Melkkkk senbilirsin canim ama bence kestirme ben hic kıyamıyorum benim kizim 7 aylik oldu saclari cok az ne cikti ne uzadi nede döküldü mnsnfn😁
Sesimgeliyomuuu Melkkkk bende kestim 3 aylikti kizim simdi 4 ay 10 gunluk uzamaga basladi asirii dokukuyodu bide yiyodu kazidim iyisi gelsin diye rahatladik o da bende 😂😂 bidaha kesmem ama cok uzuldum kesince
Melkkkk Sesimgeliyomuuu ay kesmeyim ozaman ya saçı çok seviyorum üzülürüm bende ama işte çok dökülüyor bide ağzına kaçıyor hep
kiminoykusubu_ Melkkkk Kestirmene hiç gerek yok. 6. Aydan sonra dökülmemeye başlıyor ve hızla uzuyor.