gokceokur Baby_5 artık baklagiller dahil herşeyi yiyebilir.ben kuru fasulye,pilav,yeşil fasulye,pırasa çoğu şeyi yediriyorum.
Minikkizimm Baby_5 ewde ne yemek varsa ondan veriyorum catalla az biraz ezip. Ozel birşey hazirlamiyorum artik
alyamoms_ gokceokur bizde 8 aylık olacağız ama korkuyorum ben yedirirken acaba siz nasıl yapıyorsunuz
gokceokur alyamoms_ normal veriyorum canım ezmeden.mesela şuan akşam yemeginde pırasa ve makarna var.gayet yumuşak besinler zaten çiğneyip yutuyor.
Ececiiim Minikkizimm yağını, salçasını özel kullanmıyor musunuz? Bana biraz imkansız geliyor yaşına kadar. Bazı şeyleri özel olmalı
Minikkizimm Ececiiim ozel olarak birşey kullanmiyorum. Ilk cocuğumda herşeyine dikkat ettim organik olsun tuzsuz şekersiz olsun dedim alerji olur diye hep dikkat ettim. Suan hic birşey yemiyor. Bu sefer eski usül büyütüyorum çok şukur hic bir sorun olmadi smdiye kadar gayet güzel herşeyi cigneyebiliyor yiyebiliyorda.
anne232 Baby_5 13 aya kadar tuz baharat şeker vermedim aynı şeyi vereceksem bile tuz baharat atmadan ayırsın oğlum çok gazlydı gazdan korktuğum için bakliyatı daha geç verdim ama pankektarzı şeyler patates kızartması kıymalı yemekler yapıyordu artık iyice pişirip ezerek veriyordum
TalhAzra Baby_5 yaklaşık bikaç haftadır özel bişey yapmıyorum kahvaltı ara öğün akşam yemeği kendimiz için ne yapıyorsam ondan yediriyorum. Ama mutlaka akşam yemeğinde yoğurt oluyo