hepsineyeterim resimde pek belli değil ama baya beyazlaşmiş orası anlayamadım dis mi geliyor bir de diş sizce burun akıntısı yapar mı yapar diyen olduğu için soruyorum bence yapmaz yani bilmiyorum ama burun akıntısı 1 haftadır var
hepsineyeterim Oburiks -34 ayy yanlış anlaşıldım yan dişleri soruyordum iki üst dis kabak gibi ortada 🤣🤣🤣
hepsineyeterim zeynepdurunun_annesi iki üst dişi sormuyorum yan dişleri soruyorum beyazlamış diş eti pekte anlamıyor açıkçası hasta gibi de acaba yan dişler mi geliyor dedim🤣🤣 herkes üst iki dişi soruyorum sanmış abahahhaa
alyamoms_ hepsineyeterim ayyy dişe bakkk hadi geçmiş ola annesi ❤️❤️ burun akıntısı yapmaz benim bildiğim kadarıyla
gurbetcimami hepsineyeterim çıkan dişi değil yanındakini soruyorsun galiba o da 1-2 haftaya patlar baya belli çünkü
Sontvbukucu hepsineyeterim biri cikmis biri yolda ama burun akintisiyla alakasi yok. Soguk alginligi grip falan olabilir. Bi doktora görünün.
ilkaay0 hepsineyeterim maşallah subhanallah 😍 biri gelmiş diğeri geliyor 🧿 kaç aylık? Oğlum 6,5 aylık acaba ben o günleri ne zaman göreceğim 🥺
mamiyin hepsineyeterim diş o , diğer dişlerde şişmiş,her an çıkabilir. Bebeğiniz üşütmemişse çıplak ayak dolaşıyor muhtemelen. Burun akıntısı ondandır. Dişle alakası yok. Ayaklardan soğuk yediğinde bebekler direk burunları akar