melegim71 Emzigi 28aydan sonra ssukur biraktirdim 5 gün oluyor birakali masallah gun icinde aramiyor fakat emzikle uykuya gectigi icin uykuya dalamiyor bi turlu emzik olmadigi icin nasul bir yol izlemeliyim kizlar akil verin alisirmi onsuz gecmeye
-_-hUysUzvetatlikadin melegim71 kendini ayrıştıracağı iyi hissedebileceği bir nesne ile uykuya daldırabilirsiniz tabi ona da bağlanmamalı gerek çok fazla. Çünkü bu sefer onu bıraktırmak zor oluyor 😅 ben şahsen ince müslin battaniye ile uyku geçişini sağlamıştım ona sarılıyordu şimdide sarılarak uyuyor ama o emzik bıraktırma zamanı gibi değil he birde hikaye masal çok etkili oldu tavsiye ederim
Elfsk melegim71 alışacak. Evet zor olacak zahmetli olacak. Çok uyanacak sen de mutsuz olacaksın ama alışacak. Hiç canını sıkma. 🥰
melegim71 -_-hUysUzvetatlikadin bugun pelus bi kopegi vardi eline onu verdim sarilip hemen uyudu cidden illaki unutucak mecbur unutcak ama aylardir emzikleydi bianda tabi birakinca zor oldu onada
melegim71 Elfsk tesekur ederim umar alisir rahatca aramadan uyur cok bagimli degildi ama uykuya gecislerde isterdi onu uuuyuyunca agzindan birakirdi zaten gum icjndede alirdi ama aklina gelirseydi umarim tamamen cikar aklindan birinde gorse aklina gelip isteyecek potansiyelde suan
melegim71 Elfsk cok iyiyiz eline oyumcak verdim onunla guzel daliyor dun emzikli bi cocuk gordu istemedide hic unutmus belliki