Dupduru19 Kızlar misafirim gelecek anayemek içli köfte olacak yanına mercimek çorbası ve havuç tarator yapacağım ama az oldu başka ne yapılabilir kolay ama göze dişe gelen bşy olsun😁
Damla_eflin Dupduru19 İçli Köfte Kadar Ağır Bir Yemek Mi Var Bizide Çağırmalisin Çok Severim İçli Köfteyi 😃
Feyzosumunannesi Dupduru19 Dün kayinvalidem yemeğe çağırdı İçli köfte, mercimek çorbası, salata, turşu, humus ayran şalgam vsrdi menüde.
P2044 Dupduru19 Bende dün aynı ana yemek vardı tabi misafire değil eşimle kendime çorba iclikofte havuç tarator ve marul salata, ayran yaptım . Senin misafirin olunca da özenli bir tatliyla işi bitirebilirsin.
Dupduru19 Feyzosumunannesi Hıı humus hiç yapmadım ama meze tarzı şeyler varmış genelde. O zaman bşy yaomiyim daha yeter ya 😃
CafeChocolat İçli köfte ana yemekse yanına anca salata meze vs olur ben içli köfteyi yancı kullanıyorum genelde
Dupduru19 CafeChocolat peki yancı olarak kullanırsak yanına başka ne olur belki az yaparsam yancı olarakda kullanabilirim 😁
Annis-ogul Dupduru19 valla bnm kaynanam ixli köfte yapınca ana yemek oluyor zaten salata corba yetiyor .max istersen bi de sarma yap ama onlar ble yeterli