Emine_2222 Kızlar türkiyede inşaat seöktöründe para varmı çok saçma bi soru oldu ama bi sormak istedim
Bhr28 Emine_2222 artık inşaat maliyetleri ve arsa fiyatları çok yüksek . Eskiden az para ile bu işlere gerilebiliyordu ancak artık öyle değil .
zarifbirhanim Emine_2222 sıfırdan baslayacaksaniz maalesef yok. Mevcutta olan müteahhitlerin kazandığı dogru. Onun dışında galeri, rentekar, parke, kalıp ustaciliginda daha cok para var bence
endoplazmikretikulumiste Emine_2222 bence yok tek şekilde şu an kazanıyorlar oda eskiden beri müteahhitlik yapan biri ise ve gerekli malları fiyatlar artmadan stokladıysa eldekileri stok malzemeyi kullanıp yeni artan fiyatlardan malzeme alma zorunluluğu olmadan yaptığı inşaattan para kazanır iyide kar eder ama elindeki stoklu mal bitene kadar ……
Minnakordek Kendi capinda basit bı mutahit isen çok yok bence çünkü herşey habire zamlaniyor demir beton vs çok pahalı ve günlük artıyor guvenilir büyük şirketler maketten satıp mali pesin alıp işi bitiriyor ve kar ediyorlar genelde
Emine_2222 zarifbirhanim brnim eşim inşaatçı inşaatla ilgili herşeyi biliyor elinden geliyor yani fransda yaşıyoruz türkşyeye taşınmayı düşüniyoruz çok fazla vergi ödemek zorunda oldugumuz için eşim de işte diyo türkiyede vergi az oldugu için orda daha çok kazanırım emeğim boşa gitmez en azından diyor ama ben korkuyorum tabi haliyle nasıl olur diye