Ebrarkolcetin Kızlar merhaba kızım 7 ay 10 günlük alerjisi var, test yaptıranlarınız oldu mu olduysa doğru sonuç alabildi mi? Ve alerjik bebeği olan anneler uyku problemi yaşıyor musunuz
Prensesannesi32 Ebrarkolcetin 7 ay 27 günlük bebeğim 4 aylikken kan testi yaptırdım çıkmadı 6 bucuk aylik deri testi yaptırdık yumurta sarısı ve sut alerjisi çıktı biz kesin net sonuc aldık uyku problemi falanda yaşamıyoruz
ezgicomert Ebrarkolcetin 4buçuk 5 aylıkken kandan bakılmıştı ve neye alerjisi varsa çıkmıştı. Uyku her zaman sorundu zaten alerjiden bağımsız😄
hfzhnf Ebrarkolcetin alerjik bebekse zaten uyuyamıyor benim bebeğim öyleydi Dokuz aylık koyduk 9 aydır uyku yok zor bir süreç Gerçekten biz hem deru testi hem de kan testi yaptık hepsinde de çıktı şu anda takipliyim Mahmut doğru diye bir hoca var onun takibinde yim memnunumda zorlu süreç yaa alerjik bebeklerde egzamada oluyor reflu de oluyor konakta oluyor benim bebegimde hepsi vardı çok zorlaniyorum rabbim yardım etsin herkese🤲
Eyllebr Prensesannesi32 merhaba deri testi için yada alerjı testleri için sabah yada öğlen gitmenin bir farkı varmı
Ebrarkolcetin hfzhnf benim kızımda da konak var kızarıklıklar oluyor deliricem artık uyku çok zorluyor artık
hfzhnf Ebrarkolcetin İşte o Konak oluşması ve kızarıklık bebeğin beyaz tenliyse Atopik ve dermatit egzama ile alakalı Bunun için ben İstanbul Kartal’da bir doktora gittim Yaşar ekren diye ağ olsun onun vermiş olduğu ilaçlarla egzamamız kalmadı kaşıntılarımız Yok konağımız geçti İstersen bir araştır derim ya da verdiği ilaçları sana atabilir miyim buradan bilemiyorum atabilirsem bak araştır ona göre bi bak
hfzhnf Ebrarkolcetin fotagraf atamıyorum kafası için PSOVATE bir haftada geçirdi vücudu için. 10 gün KLOSMAN diye bir losyon vermisti şükür egzamasi geçti
ezgicomert serrabusra yok hayır normal kandan ama en son gittiğimiz doktor alex test istedi, fakat pahalı biraz🤦🏻♀️
serrabusra ezgicomert bizde devlette normal kan tahlili yaptirdik ama enabizda yazmiyor et sut diye, spesifik ige 5li miks yaziyor ne oluyor bilginiz var mi
ask22 serrabusra kanda sadece değerler çıkıyor eğer değer yüksekse deri altından alerji testi yapiyorlar orda detaylar çıkıyor bizimde öyle kanda çıktı ilk smdi deri altından yapacaklar
ask22 İlk aknda çıktı süt diyeti yapıyoruz şuan ve alerji ilaçları kullaniyoruz tabikii özel mama reflumuzde var Çarşamba günü deri altından testimiz var herşey tam.belli olacak siz hangi şehir
serrabusra ask22 istanbul sizin hangi sehir? Suleyman yalcin sehir hastanesi deri testi randevusunu 3 ay sonraya verdi 😅 Kanda ciktigi dediginiz nedir peki ige degeri mi