sonnenchein Bebeklerinin kaç aylıkken emekledi ve yürüdü? Emeklemesi için siz ekstra bir şey yaptınız mı kızlar?
Dolores sonnenchein 9 ay 1 günlük iken emekledi, 11 buçuk aylık olunca da yürüdü. Ekstra bir şey olarak tabiki sevdiği nesneleri uzağa koyduk, teşvik ettik, pekiştirdik, yürümesi için de akşamları eşimle yere oturup aramızda birbirimize gönderiyorduk
Hiilyuss sonnenchein 4 aylık süründü 5 bucuk aylık emekliyor suan bakalım ne zaman yürüycek. Ben ugrastım biraz emekleme pozisyonuna falan getirdim karsısında emekledim etkisi oldu mu bilmiyorum 😂😂
Aslan2103 sonnenchein 6. Aya dogru surunmeye basladi onune oyuncak koyup ilerlemesini sagliyodum kitaplar falan koyuyodum sürünüyodu. 7 aylikken iyice emeklemeye basladii
sonnenchein Aslan2103 anladığım kadarıyla yazılanlardan da yola çıkarak teşvik ettikçe daha hızlı emekliyorlar 🌸
sonnenchein tosbiksmoms bu benim kızım 😂 biz daha 6 aylığız ama çok keyifçiyiz pek dönesimiz bile gelmiyor ama oğlum tam tersi🙈 (ikiz)
Kgn_021222 sonnenchein 8 aylık emekledi 11 aylık tamamen yürüdü , çok fazla destekledim ama zaten hareketliydi aşırı aşırı o yüzden kendi isteğiyle de alakalı diyebilirim
tosbiksmoms sonnenchein oğlum da keyifçiydi 8 buçuk 9 aylık iken emekledi 😀10 bucuk aylık iken yürüdü. Inşallah kızım da erken yürür.
Mertveannesi2211 sonnenchein benimki sürünmeye çok erken başladı o şekilde her işini gördüğü için emekleme geç oldu 7 buçuk aylık falandı,dört gün önce de 1 yaşımıza iki gün kalmıştı yürümeye başladı 🙂
Kubramomy 6 aylık kızım emekleme çabası yok henüz yani yüz üstü koyunca koparıyor kıyameti 5 dakika tutabilirsem şükrediyorum