-TahinPekmez- Merhaba tatlı anneler böyle bir konu açmak istedim. Benim 3 tane tatlış kızım ve en büyük kızımla aramızda 16 yaş var. Sizin çocuğunuzla aranızda kaç yaş var ? ☺️☺️
benuykukadiniyimm -TahinPekmez- ya maşallah baya genç yaşta anne olmuşsunuz 🥰 benimde kızımla aramda 23 yaş var🥰
snyck -TahinPekmez- 29 yaş var. Dün öğrencimle aramızda konuşma geçti öğrencim 16 yasinda annesi 35 anneannesi 49mus hem iyi hem kötü kararsız kaldım. Ben erken istemezdim ama hayata atılmak için torunları yetisebilmek icin de çok iyi.
BenMathilda -TahinPekmez- 16 yaşında doğum yaptınız Hikayesini merak ettim doğrusu. Kendi isteğinizle mi evlendiniz diye soramayacağım 15 yaşlarında çocuk pek çok şey isteyebilir çünkü yerli yersiz ama postu açarak bunu rahatlıkla ifade edebildiğinize göre durumdan yana sıkıntınız olmadığını düşünerek sorabiliyorum
Deletedmom104 -TahinPekmez- aranızda 16 yaş olması için 16 yaşında doğum yapmanız gerekmiyor mu mantıken 😌
tineanigra -TahinPekmez- kızınız üvey değilse aranızda 16 yaş olması için 16 yaşında doğum yapmanız gerekiyor
Tubatgn -TahinPekmez- Ama şey aranızda 16 yaş var ise 16 yaşında doğum yaptınız demektir. Matematik dersi almadınız sanırım..
keyfiminkahyasimisin -TahinPekmez- 20 yıl iki hafta😂♥️♥️ ( çok linclik bişey yazmışsınız umarım lincciler gelmez )