Tubak44 Kızlar ıade olarak bı çek verdıler e bebekten internet uzerınden sıtelerınde kullanmak istiyorum ama olmuyor gecersız kod dıyor bu kod nerde yazıyor üstünde anlamadım gıttı
piremsesssannesi Tubak44 bende bundan sorun yaşamıştım sepetteyken ürünler üstte kod da yazıyor sepette iken kodu seçeceksin net anlatamamış olabilirim ama sepetim kısmında kod da
CaninannesiCemre Tubak44 iadeyi mağazada mı yapmıştınız ? O internette kullanılmıyo diye biliyorum..bende de olmuştu..yine aynı mağazadan aldım alacağımı ama tabi yanlışta yönlendirmimm🤷
Ayfa1608 Tubak44 çek sadece mağazada kullanılıyor bildiğim kadarıyla. Bende netten aldığımı mağazaya iade ettim. Çek verdiler sadece mağazada geçerli 2 sene demişlerdi mağazadan almıştım
Tubak44 piremsesssannesi hıc kod falan gözükmüyor sepette ıken sadece hediye para cekı alısverısı tamamlamaya bastığım zaman çıkıyor
Tubak44 Ayfa1608 hıc bılmıyorum öyle mı tam nasıl ama çek kodu falan gırılıyor sadece ben cekın üzerinde kod nerde yazılıyor bı kod numarası yok ürün kodu var sadece ee tek ürün değil almış olduğum bı kaç ürün daha var
Ayfa1608 Tubak44 çek değeri kadar harcarsın mağazada. Aldığın diğer ürünleri de iade ettiysen çek tutarı ona göredir zaten.