Bebeğim 9aylık olmak üzere ve artık ek gıdayı tam anlamıyla yediği için günde 3 öğün olarak eskisi gibi sık emmiyor ama geceleri çok sık emiyor 8.ay atağından çıkamadık hala kaybetme korkusu+yanıma yatmaya alışma oldu 9.aya girince düzene oturtacağım emme konusuna gelince kaynanam ve görümcem senin bu çocuğu saatte 4kere emzirmen gerekiyor dedi bende büyüdü artık sık emmiyor yemekde yiyor dedim ee eskiden nasıl emziriyordun diyor bana adı üstünde eski ozamanlar küçüktü anne sütünden başka bişey almıyordu oyüzden çoksık emiyordu hemde emmese bile benim kucağımda kendini güvenli hissediyordu sık emzirmezsen memeni unutur birdaha emmez falan filan kendi bebeği 7aylıkken emmeyi kesti diye benim bebeğimde kesecek değil ya yanlışmı düşünüyorum kızlar hemde benim kızım maşallah Rabbim nazardan korusun nekadar yemek yesede asla emmemezlik yapmaz annesütüne düşkün bir bebek yemeğinide yer güzelce kilosuda gayet ayına göre normal bence 9kiloyu geçmiştir siz ek gıdadan sonra ne sıklıkla bebişlerinizi emzirdiniz