Ruya_sahin35 merhaba arkadaşlar kızım 12 aylık ve asla pütürlü yemiyor yumurtaya pirinç bulgur hiçbirşey yumurtayı yoğurta karıştırıp veriyorum sürekli böyle sulu ve püre şeklinde yiyor ve ben çok zorlanıyorum artık ne zaman alışır pütürlüye aranızda böyle yaşayan var mı?
Eyllada Ruya_sahin35 gün geçtikçe pure halinden bir tık yoğunlaştırarak deneyin git gide puturletin sürekli püre şeklinde devam ederseniz alismaz önüne koyun kendisi ellesin baksın gerekirse atsın zamanla ağzına götürmeye başlar siz yedirmeyin biraz sabırlı istiyor ama tek çözümü denemesi gerekiyor
Ruya_sahin35 Eyllada teşekkür ederim canım ama gerçekten önüne koyuyurum etrafa atıyor 1 2 yiyor sonra atıyo zaten iştahsız bi bebek ilerleyen zamanlarda kendiliğinden alışır mı hiç bilmiyorum yani artık çok küçükte değil yiyebilir diyorum bilerek mi yemek istemiyor onu da anlamadım
Eyllada Ruya_sahin35 o normal benim kızım da iştahsız bebek şöyle dusunun hiç tanımadığınız bir ürün geldi hemen ağzınıza atar mısınız önce bir bakıp incelemek istemez misiniz bebeklerde önce ellerini kullanarak deneyimliyorlar zamanla ağzına götürüyor sonra ağzında ki şeyin tadını alıp çiğnemeye başlıyorlar atması da normal zamanla azalıyor kızım 2 yasinda 1 yaşından beri hep kendi yiyor ve hala atıyor atmada gelişiminin bir parçası aslında biraz sabır gerekiyor önüne koyun o deneyimlesin sonra siz yine yemezse yedirin ama kademe kademe pureden katı hale getirin