Ayfa1608 sips bebeğim kakasını kendi yapmıyordu hep müdahale etmek zorunda kalıyordum ve çok gazlıydı çıkaramıyor sürekli ıkınıyor ağlıyordu. Bigaia ve nurse harveys damla beraber kullandım. Düzene girdi kakası gazı
CaninannesiCemre sips Biz ilk doğduğumuz zaman kullandık kolikti bebeğim ,ama düzenli kullanmanız lazım 2 gün kullanıp işe yaramadı değil zaten bağırsak düzenleyici biogai..o yazdığınız olumsuzluklar olmadı bizde.. sonrasında da forbiome kullandık biraz daha büyüyünce
kiminoykusubu_ Ayfa1608 sips Ben de aynı şekilde kullandım çok iyi geldi kızıma. Sancısını arttırma ya da ağlama atağı falan olmadı. Her çocukta etkisi farklı tabii. Denemeden bilemezsiniz
Ayfa1608 Sdfcrbga yani her damla her bebeğe aynı etkiyi yapcak diye bişey yok tabi. Ama biz symbiosis, metsil, sap simplex, maflor denedik. Hepsi daha kötü etti. Bu ikili çok iyi geldi
Zeynepelcin sips kizim da çok işe yaramisti .ama oğlum da tam tersi daha co ksanci sıkışma yapti o yüzden bıraktım. Sanırım bebekten bebege değişiyor
busradurukilic Öncesinde maflpr sab simplex kullandık bizde ise yaramadı. Eniştem eczacı biogia getirmiş. 4 5 günde kaka yapan bebegim 2 günde bir yapmaya başladı. Galiba ise yarıyor gazınıda kolay çıkarıyor şükür. Gaz problemimiz daha iyi. Günde 1 kez 5 damla veriyorum beni
isikbebek sips gaz sancısından çok probiyotik bağırsak florasını düzenlemek için biz ilk ay kullanıp bırakmıştık aile hekimimiz dün yine söyledi 4.aya kadar kullanın kimse önermedi mi neden devam etmenizi söylemedi diye bugün tekrar başlıcaz
krkynur sips oğlumda 3 ay bu damlayı kullandım çok faydası oldu ama kızımda kullandım hiç faydası olmadı
Kbr79 sips bebeğim mama içiyor sadece kakasını 12 günde yapardı ayda 3 kere yapardı damlayı düzenli kullandım her sabah aynı saatte 12 den 7 ye şimdi 3 e düştü probiyotik bağısaklarını düzene bindirdi ben memnun kaldım damladan
_Pnr_Kmrc_ Kbr79 merhaba bende bu sebepten kullanıyordum benimde aynı günlerde kaka yapıyordu bebeğim şimdi 3 güne düştü acaba kaç ay kullanılıcak doktora sormayı unuttum 2 aydır kullanıyoruz bebeğim bir hafta sonra 4 aylık olucak bu konuda bilginiz var mı acaba 💐
efelinamoms sips bende doktor tavsiyesi ile çok ıkınan ıkınmaktan makat catlagi olusan kızıma başladım bugun 3.gün oldu sürekli ağlayan uyumayan bebeğim gitti sakin uykusunu alan bir bebege donustu 1 aydır eziyet etmisiz kendimize sadece bizde biraz uyku yaptı ama altını açınca uyaniyor hemen emzirmede sıkıntı yaşamıyorum allahtan