kizlarimbenimherseyim Bugün muhayne oldum hortum salicaz dedi doktor orda soramadım bu durumu yaşayan oldu mu nasıl olacak korktum birazcık kolay mı zor mu başınıza geldi mi
kizlarimbenimherseyim direnim_ lavman olsa gün vermezdi günü bile uzun yok çünkü ocaga verildi hortum salacaz dedi tahlil yaptırıcam anestezi doktor u da görecek öyle iste
kizlarimbenimherseyim direnim_ inşallah yani biraz zordur sanırım mideye kadar ağızdan saliyormuslar günü veren hemşire söyledi
kiminoykusubu_ kizlarimbenimherseyim Endoskopiden bahsediyorsun sanırım. Genelde hafif anestezi ile yapılıyor. O yüzden bir şey hissetmezsin.
Grupyildizi Ben oldum okadar kolay ki birsey olmaz korkma sadece ogurtu oluyor ac oldugun icin kusmuyorsun zaten rahat ol
EbruBoluKaya Mide için yapılan endoskopi , bağırsak için yapılan kolonoskopi. İkiside anestezi altında yapılıyor hiç merak etmeyin sizi uyutacaklar uyandığınızda bitmiş olacak.
Grupyildizi kizlarimbenimherseyim bendede kabizlik var kış geldimi hep bi kabizlik cekiyorum nefret ettim suanda bile kabizim inceden bi karin agrisi ne yapiyosam cikamiyorum ciktigim zamanda afedersin ama kati degil ama rahatlayiyorum