CmreKSidar Memnun musunuz almalı mıyım daha doğrusu aldım indirimde diye ama kararsız kaldım iptal edip etmemek konusunda.
CaninannesiCemre CmreKSidar Ben almayı düşünüyordum fakat önümüz kış , bebeğim de yaza doğru 1.5 -2 yaşa doğru gidecek,o aralarda da bindirilir mi karar veremedim şu an yaz olsa alırdım
CmreKSidar CaninannesiCemre ben aldım indirimde suan ışıklpembesi 15 aydan itibaren kullanılıyor benim kızım 8 aylık yani yazın kullanacak
CaninannesiCemre CmreKSidar aa öyle mi hangi siteden aldınız ben de bakayım…kimi gördüysem 9 veya 10.ayda bindirioo ben de dedim geç mi olur yaza meğer tam zamanıymış
CmreKSidar CaninannesiCemre trendyoldan aldım normalde 5500 ben 3600 e aldım. Ama sadece pembe bu fiyat
Yusufahlas Ben aldım bebeğim şu an 22 aylık ama aldığımda 16 aylıktı biz memnunuz uzun vadede kullanmak için mantıklı bence
CaninannesiCemre CmreKSidar çok iyiymiş bizimki erkek:) başka indirim kovalayayım o zaman 🤗 bu arada yürüteçi naptınız karar verdiniz mi ? Geçen postunuzu görmüştüm
Yusufahlas CmreKSidar rica ederim ilk başta inmek istiyordu ama sonradan alıştı sizinki de sever inşallah 🌸
CmreKSidar CaninannesiCemre hayır daha almadım hala alma konusunda vicdan yapıyorum ama pregoyu beğendim alırsam onu alacak gibiyim 🥰
CaninannesiCemre CmreKSidar Anladım ,bi sürü olumsuz yorum var ama ben de desteksiz bakıyorum,çok yoruluyorum acaba alsamıydım dediğim oldu şimdi 11 aylığız 3 gün sonra ,geç kaldık 🤗
Yagmur_24 CmreKSidar çok merak ediyorum kaça aldınız ben de geçen avm de doona gördüm katlanıyormuş gidip sordum ikisi arasında kararsızım bence alınabilir ablam da dior bebek arabası var ya dedim bu onun gibi bişey seil🤪
Yagmur_24 Betulsark doona. Yek farkı sanırım katlanıyor olması bagaja sığar indir kaldır kolay olur görünce beğendim🤪 ben de doona ve globber arasındayım
Betulsark Yagmur_24 ya ben Almanya’dan getiricem hem kullanışlı hem ordan getirmesi kolay olması zaten beni çekiyor 😂 ama kinderkraft’da iki yönlü falan çok zor bu işler 😂