Mamaaaaa SF koydum 5 ml ama sanki bazen geliyor bazen gelmiyor su koyup çoğaltmam mı lazımdı ben mi makinayı ayarlayamadim, yeni aldım omron
susunbebekuyuyo Mamaaaaa hava kanalını dik tuttuğunuzda randımanlı gelir eğildiğinde az veriyor omron
susunbebekuyuyo Mamaaaaa bende omronda vardı üst haznesine koyuyorduk sıvıyı hava verirken dik tutmam gerekiyordu maskeyi
susunbebekuyuyo Mamaaaaa https://ty.gl/1fyvvpa1sv Buydu bendeki evet hava kanalı hortumununda bükülmemesi gerekiyor
susunbebekuyuyo Mamaaaaa yok ben şimdi sessiz pilli ve şarjlı olanlardan aldım daha pratik geldi onu kullanıyorum
susunbebekuyuyo Mamaaaaa omron çok sesli bir süre sonra çocuklar korkuyordu istemiyorlardı uyurken yapamıyorsun mesela küçük hem pratik taşınabilirlik açısından kullanım sessizlik olarak kesinlikle çok iyi aşırı memnunum diyebilirim küçüğü 2 yaşındaki kızıma veriyorum kendisi bile yapabiliyor
Miniktirtillarim Mamaaaaa omron markadan benim kizlarimda korkuyodu sesli cunki bide kablosu kisa her yere tasiyamiyorsun uyurken yapamiyosun sıkıntı oluyodu bend kucuk taşınabilir bisey aldim cok memnunum simdi